ekonomijobb.se

logga

Upphandlingskonsult till B3 Effekt

Ort
Utgår

2021-01-28

Ansök nu

Upphandlingskonsult till B3 Effekt

B3 Effekt levererar resultat och är offentlig sektors erkänt ledande konsultbolag inom upphandling och digitalisering. Vårt erbjudande omfattar hela inköpsprocessen från analys av verksamhetsbehov till strategiskt vägval och införande. 

Som upphandlingskonsult hos oss kommer du att vara med att stärka B3 Effekts leverans mot offentlig sektor och du kommer att få en viktig roll med stora möjligheter att påverka B3 Effekts utveckling. I dagsläget är vi ett 40-tal konsulter som jobbar mot offentlig sektor.

Rollen  
Med din kompetens och erfarenhet hjälper du våra kunder att genomföra komplexa och omfattande upphandlingar. Du arbetar antingen på egen hand eller i team tillsammans med kollegor från våra andra affärsenheter inom exempelvis Digital transformation och Informationssäkerhet. Du bör därför vara självständig i ditt arbete, men bör också tycka om att sprida din kompetens och att arbeta tillsammans med andra. Hos oss kommer du alltid att ha ett nätverk av riktigt kompetenta kollegor att utbyta erfarenheter med!

Rollen som upphandlingskonsult innefattar en rad olika arbetsuppgifter, som exempelvis:

  • Utredningar och analyser av kunders inköpsprocesser och inköpsorganisationer
  • Strategisk rådgivning i inköpsprocessen, som exempelvis att välja strategi och upphandlingsform
  • Ansvar för att hjälpa våra kunder genom hela upphandlingsprocessen
  • Kvalitetssäkring av upphandlingsdokumentation och avtal
  • Utveckling och förnyelse av den offentliga verksamheten

Kvalifikationer

  • Du har i rollen som upphandlare/upphandlingskonsult ansvarat för genomförandet av komplexa upphandlingar enligt LOU/LUF
  • Du har ett självständigt och professionellt förhållningssätt
  • Du har god förståelse för rollen som konsult
  • Du har mycket god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift

B3 Effekt är en del av B3 koncernen. Vi prioriterar frihet och balans i livet och har vunnit priser för vårt wellnesskoncept. Vi tror på att medarbetare som mår bra, presterar bättre och satsar därför stort på att bygga en varm, kreativ och öppen kultur i bolaget. Vi gillar att hitta på saker och arrangerar löpande olika aktiviteter, allt från cross fit till musikquiz. Hållbarhet är också ett ledord för oss på B3 och det gäller såväl våra sociala initiativ, som hur vi jobbar med vår viktigaste tillgång – våra medarbetare. B3 fungerar som en bas för våra konsulter där de finner stöd och får möjligheter att umgås, lära sig nya saker och bygga på kunskap.

Låter det här som rätt plats för dig? Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Frågor? Tveka inte att kontakta vår konsultchef: Magnus Cronberg, 0733-210 502, magnus.cronberg@b3.se

 

Dela detta jobb

logga
Upphandlingskonsult till B3 Effekt

B3 Consulting Group