ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Upphandlingskonsult

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

Upphandlingskonsult

B3 Upphandlings målsättning är att vara Sveriges ledande konsultbolag inom IT och upphandling. Vi hjälper våra kunder genom hela inköpsprocessen från analys av verksamhetsbehov, strategiska vägval, genomförande och införande. 

Som upphandlingskonsult hos oss kommer du att vara med i B3 leverans till offentlig sektor och du kommer att få en viktig roll med stora möjligheter att påverka bolagets och din egen utveckling. 

Rollen  

Med din kompetens och erfarenhet hjälper du våra kunder att genomföra komplexa och omfattande upphandlingar. Du arbetar antingen på egen hand eller i team tillsammans med kollegor från våra andra dotterbolag inom B3 koncernen.

Du bör därför vara självständig i ditt arbete, men bör också tycka om att sprida din kompetens och att arbeta tillsammans med andra. Hos oss kommer du alltid att ha ett nätverk av riktigt kompetenta kollegor att utbyta erfarenheter med!

Rollen som upphandlingskonsult innefattar en rad olika arbetsuppgifter, som exempelvis:

  • Utredningar och analyser av kunders inköpsprocesser och inköpsorganisationer

  • Strategisk rådgivning i inköpsprocessen, som exempelvis att välja strategi och upphandlingsform

  • Som upphandlingsprojektledare hjälpa våra kunder genom hela upphandlingsprocessen

  • Kvalitetssäkring av upphandlingsdokumentation och avtal

  • Utveckling och förnyelse av den offentliga verksamheten

Kvalifikationer

  • 5 års erfarenhet i rollen som upphandlare/upphandlingskonsult med ansvar för genomförandet av komplexa upphandlingar enligt LOU/LUF

  • Erfarenhet från minst ett av områdena; varor, tjänster, entreprenad

B3 Upphandling är en del av B3 koncernen. Vi prioriterar frihet och balans i livet och har vunnit priser för vårt wellnesskoncept. Vi tror på att medarbetare som mår bra, presterar bättre och satsar därför stort på att bygga en varm, kreativ och öppen kultur i bolaget. Vi gillar att hitta på saker och arrangerar löpande olika aktiviteter, allt från cross fit till musikquiz.

Hållbarhet är också ett ledord för oss på B3 och det gäller såväl våra sociala initiativ, som hur vi jobbar med vår viktigaste tillgång – våra medarbetare. B3 fungerar som en bas för våra konsulter där de finner stöd och får möjligheter att umgås, lära sig nya saker och bygga på kunskap.

B3 är utsedd av Great Place to work till en av Europas bästa arbetsplatser och Sveriges bästa arbetsplats inom kategorin Large Workplaces.

Låter det här som rätt plats för dig? Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Frågor? Tveka inte att kontakta vår VD: Magnus Cronberg, 0733-210 502, magnus.cronberg@b3.se

 

Dela detta jobb

logga
Upphandlingskonsult

B3 Consulting Group