ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Upphandlare av transporter

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Upphandlare av transporter

ValueOne söker en erfaren upphandlare av transporter till ett längre konsultuppdrag hos vår kund norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och väntas löpa i minst sex månader. Efter avslutat uppdrag finns mycket goda möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning av vår kund.Om rollen

I uppdraget ska du självständigt ansvara för upphandling av transporter och control-tower-lösningar.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet av transportupphandling. Du bör också ha erfarenhet av att handla upp control-tower-lösningar. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, supply chain eller motsvarande är önskvärt liksom goda kommunikationsfärdigheter både på svenska och engelska.

Du är en person som självständigt tar dig an nya arbetsuppgifter och har förmåga att landa springande i nya uppdrag. Ordning och reda är självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Upphandlare av transporter

ValueOne AB