ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Upphandlare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-11

Ansök nu

Upphandlare

Har du ett brinnande intresse för upphandling och kunskaper inom kategoristyrt inköp, tjänsteavtal och entreprenadjuridik? Har du dessutom förmågan att arbeta proaktivt och driva arbetet från kravställning till genomförande? Då kan du vara SISABs nya upphandlare!

Om tjänsten

Som upphandlare tillhör du enheten för upphandling som ligger under avdelningen inköp. Avdelningen består idag av sju upphandlare samt stöd i form av administratör, inköpscontroller, marknadskoordinator, jurist samt registratur. Arbetet innebär att upphandla såväl bygg- och tjänsteentreprenader som ramavtal. I rollen arbetar du från strategi, kravställning till genomförande. Fokus ligger på vad som ska byggas och långsiktigt förvaltas. En viktig del i uppdraget är att ta fram verktyg för att säkerställa en väl underbyggd upphandling och en effektiv process. Rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. Arbetet sker i nära samarbete med de operativa avdelningarna och kollegor inom avdelningen.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen krävs att du har några års dokumenterad erfarenhet av inköp, gärna från bygg- och fastighetsbranschen. Har du kunskap och erfarenhet inom entreprenadjuridik, LOU och allmänna bestämmelserna (AB, ABT, ABFF och ABK), upphandling av fastighetsförvaltning och/eller IT-upphandlingar ser vi det som meriterande. Utöver detta tror vi att du är jurist, högskoleutbildad ingenjör, ekonom alternativt har YH-utbildning inom inköp med lämplig bakgrund. Vidare uttrycker du dig väl i svenska i både skrift och tal. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och pragmatiskt i ditt tankesätt, samtidigt som du är reflekterande och ställer frågor för att säkra goda upphandlade affärer. Du är affärsmässig, ansvarstagande och har en naturlig fallenhet för att samordna och få relevanta personer att arbeta mot samma mål. Då arbetet sker i projektform, med många kontaktytor, är det viktigt att du har förmågan att samarbeta och kommunicera på ett tydligt, pedagogiskt och ödmjukt sätt.

SISAB erbjuder dig

På SISAB söker vi nu två (2) nya kollegor till upphandlingsenheten, hos oss får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som arbetar aktivt med att skapa ett gemensamt synsätt och förhållningssätt. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade och dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Med hållbarhet och smarta lösningar i fokus får du vara med och bidra till att skapa inspirerande utbildningsmiljöer som formar framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start.

Vi sitter i nya fina kontorslokaler vid Globen, Palmfelt Center Förutom ett meningsfullt uppdrag får du en trygg arbetsgivare med ett uppskattat förmånspaket, som 2020 blev utsett till Stockholms friskaste företag. Vill du vara en del av ett engagerat team, då är SISAB företaget för dig!

Vill du veta mer?

Ansökan och Rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar SISAB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Sofia Gaard på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Upphandlare

Skolfastigheter i Stockholm SISAB