ekonomijobb.se

Har du ett brinnande intresse för upphandling och kunskaper inom entreprenadjuridik? Har du dessutom en förmåga att arbeta proaktivt och driva arbetet från kravställning till genomförande? Då kan du vara SISABs nya upphandlare!

Om tjänsten

Som upphandlare inom entreprenad tillhör du enheten för upphandling som ligger under avdelningen inköp. Avdelningen består idag av sju upphandlare samt stöd i form av administratör, inköpscontroller, marknadskoordinator, jurist samt registratur. Arbetet innebär att upphandla såväl entreprenader som ramavtal. I rollen arbetar du proaktivt med upphandlingarna, från strategi, kravställning till genomförande. Fokus ligger på vad som ska byggas och långsiktigt förvaltas. Arbetet innebär att ha ett grepp om planeringen och ta ägandeskapet över upphandlingen samt driva arbetet framåt. En viktig del i uppdraget är att ta fram verktyg för att säkerställa en väl underbyggd upphandling och en effektiv process. Rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. Arbetet sker i mycket nära samarbete med de operativa avdelningarna och du arbetar i team med en annan upphandlare.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen krävs att du har flera års dokumenterad erfarenhet av inköp, gärna från bygg- och fastighetsbranschen. Har du kunskap och erfarenhet inom entreprenadjuridik, LOU och allmänna bestämmelserna (AB, ABT, ABFF och ABK), IT-upphandlingar ser vi det som meriterande. Utöver detta tror vi att du är jurist, högskoleutbildad ingenjör, ekonom alternativt har YH-utbildning inom inköp med lämplig bakgrund. Vidare uttrycker du dig väl i svenska i både skrift och tal. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och pragmatiskt i ditt tankesätt, samtidigt som du är reflekterande och ställer frågor för att säkra ett välgrundat upphandlingsunderlag. Du är affärsmässig, ansvarstagande och har en naturlig fallenhet för att samordna och få relevanta personer att arbeta mot samma mål. Då arbetet sker i projektform, med många kontaktytor, är det av yttersta vikt att du har en förmåga att samarbeta och kommunicera på ett tydligt, pedagogiskt och ödmjukt sätt.

SISAB erbjuder dig

 På SISAB får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som arbetar aktivt med att skapa ett gemensamt synsätt och förhållningssätt. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade och dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Med hållbarhet och smarta lösningar i fokus får du vara med och bidra till att skapa inspirerande utbildningsmiljöer som formar framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start.

Vi sitter i nya fina kontorslokaler vid Globen, Palmfelt Center med tillgång till träningslokaler i anslutning till kontoret. Förutom ett meningsfullt uppdrag får du en trygg arbetsgivare med ett uppskattat förmånspaket, som i år dessutom blev utsett till Stockholms friskaste företag. Vill du vara en del av ett engagerat team, då är SISAB företaget för dig!

Ansökan

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, maila gärna vår funktionsbrevlåda på hr@sisab.se. Vi svarar så fort vi kan, men då flera av oss är på semester under sommaren kommer urvalet påbörjas först efter att ansökningstiden har gått ut. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! 

logga

Upphandlare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Dela detta jobb