ekonomijobb.se

logga

Unik tjänst som analytisk ekonom till Lofalk Advokatbyrå

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

Unik tjänst som analytisk ekonom till Lofalk Advokatbyrå

Vill du vara med och utveckla verksamheter och hjälpa bolag att överleva? Vill du vara med på vår tillväxtresa - då kan du vara Lofalk Advokatbyrås nya medarbetare!

Arbetsbeskrivning

I din roll som bolagsansvarig kommer du ha en viktig del i byråns framtida expansion och du kommer självständigt få driva och ansvara för dina arbetsuppgifter. Du kommer jobba i team med bolagets övriga anställda och även ha kontakt med klienter på både nationell och internationell nivå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter för byrån kommer bestå av:

  • Sätta budget och uppföljning av budget för byrån
  • Ansvara för likviditet och cash flow analys
  • Ansvara för faktureringen
  • Lägga upp prognos för byråns ekonomi samt uppföljning
  • Sätta upp nya rutiner kopplat till ekonomiarbetet

Utöver detta kommer du även vara delaktig i arbetet mot byråns klienter vilket innefattar:

  • Bokföra konkurser och ställa ut redovisningshandlingar
  • Handläggning av lönegaranti och upprätta lönegarantibeslut
  • Likviditetsuppföljning för bolag under rekonstruktion
  • Uppföljning av likviditetsrapporter och betalningsflöden och allmänt behjälplig vid rekonstruktioner

Vem är du?

I rollen som finansansvarig söker vi dig som tidigare har jobbat brett inom redovisning/finans i 6-8 år och vi tror även att du tidigare har vana vid att jobba självständigt och i team. Som person är du social, flexibel, och affärsdriven. Vi tror även att du tidigare har jobbat i olika ekonomisystem och att du har god kunskap i Excel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har en positiv inställning till utmaningar och ge god service.

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande och utmanande roll till ett bolag i expansionsfas och där du får möjlighet att ta stort ansvar och driva verksamheten framåt. Din insats kommer göra skillnad både för Lofalk Advokatbyrå och även för deras klienter. Kontoret är beläget på Kungsgatan i centrala Stockholm.
I denna rekrytering samarbetar Lofalk Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Lofalk Advokatbyrå har en lång erfarenhet av att biträda företag i finansiella svårigheter liksom intressenter som vill investera i företag i kris. Våra uppdragsgivare är såväl små- och medelstora företag som internationella industrikoncerner. Under åren har vi framgångsrikt medverkat som finansiella rådgivare och som rekonstruktör respektive konkursförvaltare för företag inom en rad olika branscher. Vi har genomfört några av landets mest omfattande rekonstruktioner och vår verksamhet expanderar nu snabbt. Byrån grundades år 2006 av Guy Lofalk och är Sveriges första nischbyrå med denna inriktning.

Dela detta jobb

logga
Unik tjänst som analytisk ekonom till Lofalk Advokatbyrå

Jurek