ekonomijobb.se

Underwriter - företag

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Underwriter - företag

Vi söker dig som jobbar i en liknande roll idag och har flera års erfarenhet av yrket. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och utveckla lönsamheten i ett av marknadens starkaste bolag tillsammans med kompetenta kollegor.

Om jobbet
Som underwriter är du en resurs till säljare, franchisetagare och mäklardisk vid komplicerade försäkringslösningar. Du gör riskbedömningar, besiktningar, värderingar, premieberäkningar, tar fram försäkringslösningar och arbetar med skadeförebyggande åtgärder. Du jobbar även med uppdatering av riskurval och bevakning av marknaden för att fånga upp nya eller förändrade försäkringsbehov. Du gör lönsamhetsanalyser och kommer med förslag på förbättringsåtgärder för vår företagsaffär samt håller i vissa utbildningsaktiviteter. Du kommer bli en viktig kugge i utvecklingen av vår företagsaffär.

Vi i arbetsgruppen har som gemensamt mål att stötta och aktivt jobba med utveckling av bolagets försäkringsaffär. Totalt är vi 21 medarbetare med lite olika inriktning, så som försäkringsspecialister, riskingenjör, administratörer, tabellansvariga, underwriter - företag och motor.

Vem är du?
Du jobbar idag som underwriter och har hunnit utveckla expertiskunskap inom ditt område. Vi söker dig med flera års erfarenhet inom försäkringsbranschen. Du har förmåga att fatta snabba och korrekta beslut, är marknads- och serviceinriktad med analytisk förmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet ställer stora krav på ansvarstagande och självständighet. 

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete. Vi värdesätter balans mellan jobb och fritid och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Länsförsäkringar Bergslagen är en trygg arbetsgivare med bra avtalsenliga villkor.

Låter det intresserant?
Vill du veta mer, ring chef Affärsstöd Anna Söderlund 073-827 02 10.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen. 

Tjänsten är placerad i Västerås eller Örebro. Du behöver kunna resa i tjänsten och bör ha tillgång till egen bil.

Välkommen med din ansökan senast 3 november, urval sker löpande, ansök gärna så snart du har möjlighet.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2019-11-03

Arbetsplats
Västerås Örebro


Kontaktperson
Anna Söderlund 
Chef

Dela detta jobb

Underwriter - företag

Länsförsäkringar Bergslagen