ekonomijobb.se

Underwriter - företag

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Underwriter - företag

Avdelningen Affärsstöd är en grupp på 21 medarbetare med försäkringsspecialister, risk-ingenjör, administratörer, tabellansvariga, underwriter - företag och motor. Gruppen har som gemensamt mål att stödja våra säljare och aktivt jobba med utveckling av bolagets försäkringsaffär. 

Om jobbet 

Som underwriter är du en resurs till säljare, franchisetagare och mäklardisk vid komplice-rade försäkringslösningar. Du gör riskbedömningar, besiktningar, värderingar, premiebe-räkningar, tar fram försäkringslösningar och arbetar med skadeförebyggande åtgärder. Du jobbar även med uppdatering av riskurval och bevakning av marknaden för att fånga upp nya eller förändrade försäkringsbehov. Du gör lönsamhetsanalyser och kommer med förslag på förbättringsåtgärder för företagsaffär samt håller i vissa utbildningsaktiviteter.  

Vem är du? 

Vi söker dig med erfarenhet av och goda kunskaper om företagsförsäkring och företagande. Du har erfarenhet av förhandlingar och förmåga att fatta snabba och korrekta beslut, är marknads- och serviceinriktad med analytisk förmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.  

Låter det intresserant? 

Vill du veta mer, ring chef Affärsstöd Anna Söderlund 073-827 02 10.  

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.  

Tjänsten är placerad i Västerås eller Örebro, innebär resor och du måste ha tillgång till egen bil.  

Välkommen med din ansökan senast den 27 maj, vi kallar till intervjuer löpande. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-05-27

Arbetsplats
Västerås Örebro 

Kontaktperson
Anna Söderlund 
Chef

Dela detta jobb

Underwriter - företag

Länsförsäkringar Bergslagen