ekonomijobb.se

Underhållsledare Själevad – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Underhållsledare Själevad – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

 

Är du en serviceinriktad person som söker en ny utmaning och vill utvecklas i din karriär? Har du drivet och engagemanget att leda andra? Då kan det här vara jobbet för dig, när vi nu söker en underhållsledare till Själevad!

 

Din roll som underhållsledare

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare för nyanslutning/projekt, felavhjälpning och underhåll inom spänningsintervallet 0,4-20 kV. Arbetet innebär att du planerar för genomförande av nyanslutningar och/eller mindre projekt. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultat levereras enligt överenskommelse och avtal. Dessa uppdrag kan variera i tid.

 

Som underhållsledare kommer du bland annat att arbeta med:

• Tidsplanering, uppskattning av tidsåtgång för olika arbeten

• Resursplanering

• Samordning av egna tekniker och entreprenörer

• Avbrottsplanering

• Inköpsfrågor, både tjänster och material

• Rapportering, före, under och efter avslutat arbete

• Ekonomisk uppföljning

• Kalkylering av arbeten vid anbudsförfrågningar av mindre projekt och entreprenader.

 

Dina kvalifikationer som underhållsledare

Du har i grunden en el-utbildning på gymnasienivå, eftergymnasial utbildning inom teknik, elkraft, eldistribution eller liknande kan vara meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom energi- och entreprenadbranschen. Har du tidigare arbetat i en roll som tekniker är det meriterande.

 

Du är en ansvarstagande ledare med stort engagemang. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Din svenska är god i tal och skrift, du har god datorvana och B-körkort. Har du BE-körkort ser vi det som meriterande.

 

Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

 

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten; kontakta rekryterande chef Urban Wennberg, tfn 070-547 79 84. För mer information om rekryteringsprocessen; kontakta rekryterare Yasmina Björnström, tfn 073-056 19 37.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

 

Location: Själevad

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning genomförs drogtest.

 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och vi strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 

Känns detta som ett jobb för dig? Sök redan idag! För denna tjänst använder vi oss av ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

 

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 900 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster, läs mer på https://www.vattenfall.se/services/

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Dela detta jobb

Underhållsledare Själevad – Vattenfall Services

Vattenfall AB