ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Två LIA-platser för löne-studenter under våren

Ansök nu

Två LIA-platser för löne-studenter under våren

Vi tar regelbundet emot praktikanter från YH-utbildningar, och om praktikanten gör bra ifrån sig finns goda möjligheter till anställning efter praktikperioden. 

Nu erbjuder vi två praktikplatser i vårt Lönekonsult-team under vårterminen. Vi vill att praktiken ska påbörjas under det första kvartalet och pågå i minst 10 veckor. 

Vi letar efter dig som vill vara med och ta Win Win Ekonomi till nya höjder! Läs mer om rollerna och om våra arbetssätt nedan. Ansök redan idag om du känner dig träffad!

Att arbeta som lönekonsult på Win Win Ekonomi

Som lönekonsult hos oss sköter man (i samarbete med kollegor) löneadministration åt små och medelstora företag. Arbetet består av en kombination av självständigt arbete och samarbete med kollegor.

Vårt löneteam har 5 lönekonsulter, och inom teamet har man ett nära samarbete med sina kollegor. Utöver detta team har vi även flera redovisningsteam samt även specialister och stödfunktioner, som du kommer att ha viss kontakt och samarbete med.

Vi söker nu 2 praktikanter till lönekonsult-teamet

Vi erbjuder två praktikplatser lönekonsult-teamet. Om du är intresserad av att göra praktik här, ansök redan nu!

Det här förväntas du åstadkomma

Som praktikant är du hos oss både för att lära dig yrket (med en stor mängd olika arbetsuppgifter) och för att visa vad du går för (så att vi ska bli intresserade av att anställa dig). 

För att på sikt kunna bli en stjärna hos oss är flera parametrar viktiga. Att löneadministrationen sköts effektivt och blir korrekt är bara en av grundstenarna i ditt arbete. Minst lika viktigt är att du även bygger goda relationer med kunderna. En konsult på Win Win Ekonomi förväntas vara med och bidra till att vår byrå växer - exempelvis genom att få "sina" kunder och samarbetspartners att rekommendera oss till andra företagare. 

Lönekonsult – din önskade profil  

• Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare, vill lära dig nytt och utveckla dig själv för att förbättra din och teamets prestation. 

• Du går nu en utbildning (helst 2-årig) inom löne-området, på yrkeshögskola.

Vill du växa och utvecklas med oss? 

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att göra praktik i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Här får du lära dig av kompetenta konsulter och arbeta i en miljö som är branschledande. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att med stort engagemang leverera tjänster med hög kvalitet till våra kunder. 

Om Win Win Ekonomi  

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisnings- och lönebyråer. Vi har därför belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma, 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av FAR, 2020). 

Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomi- och löneadministration. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på långsiktig utveckling, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Samtliga dessa praktikplatser utgår från våra kontor i Slakthusområdet (vid Globen). Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se

Ansökan och mer information 

Vi tar emot ansökningar löpande. Vänligen bifoga ett aktuellt betygsutdrag (från YH-utbildningen) tillsammans med din ansökan.

Vi arbetar en grundlig urvalsprocess, som både innehåller flera intervjuer och flera tester. Samtliga kandidater får direkt efter ansökan besvara test online. Därefter sker urval, och sedan genomförs första intervjun på telefon. För de kandidater som går vidare långt i processen följer intervju på vårt kontor, samt ytterligare tester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Två LIA-platser för löne-studenter under våren

Win-Win Ekonomi AB