ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Treasury Operations Assistant till Autoliv

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Treasury Operations Assistant till Autoliv

Är du i början av din karriär och vill lära dig Treasury? Vill du göra det på koncernnivå i en internationell och börsnoterad kontext? Då kan rollen som Treasury Operations Assisstant definitivt vara en roll för dig!

I denna roll blir du en värdefull lagspelare där ni som team hjälps åt för att lösa uppgifter och utmaningar. Du kommer få en unik möjlighet att lära dig Treasury på koncernnivå och göra detta på ett globalt bolag vars främsta syfte är att rädda liv!

Vad Autoliv erbjuder dig

Du kommer att ingå i ett engagerat team på fem personer, med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Du kommer därmed få insyn i alla flöden inom Treasury-området och kommer att kunna lära mycket!  I din roll kommer du att vara ansvarig för olika uppgifter inom cash management och back-office och ha många kontaktytor, med såväl internationella dotterbolag som banker.  Du rapporterar till Group Treasurer och kommer att arbeta på det globala huvudkontoret i World Trade Center i Stockholm.

Din uppgift och dina ansvarsområden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:

  • Avstämning av bankkonton

  • Ansvara för betalningar mot banker

  • Bekräfta bankuppgifter och avtal

  • Cash pool administration

  • Kontinuerlig dialog med dotterbolagen

  • Rapportering, uppföljning och analys

  • Delaktighet i upprättandet av likviditetsprognoser

  • Vara delaktig i utvecklandet av processer, rutiner, manualer, verktyg med mera

  • Delta i utvecklingsprojekt inom cash management

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du en initiativtagande person som nu är nyfiken på Treasury-området. Du är en organiserad och noggrann person som tar ett stort ägarskap gällande dina ansvarsområden. Du är en teamspelare som sätter högt värde på ett välfungerande och roligt samarbete med såväl dina närmaste kollegor som övriga kontakter ute i organisationen. Då rollen inkluderar flertalet internationella kontaktytor ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och besitter en skicklighet i att anpassa dig utifrån din motpart.

När det kommer till din erfarenhet ser vi att du är relativt nyutexad och har en akademisk utbildningsbakgrund inom ekonomi. Du kan ha någon erfarenhet av Treasury, men det viktigaste för rollen är ditt intresse, driv och engagemang. Du har en naturlig fallenhet för system och då du kommer arbeta i en global kontext ser vi att du är flytande i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Autoliv med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt. Annonsen är publicerad till dess tjänsten är tillsatt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Agnes Hallén, tfn 073-388 22 62 eller Jakob Altensten på Prodiem, tfn 073-344 51 80.  

Autoliv är världsledande inom bilsäkerhet. Vi är ett innovativt företag som utvecklar och tillverkar krockkuddar, säkerhetsbälten och rattar för dagens och morgondagens fordon. Våra produkter säljs till alla ledande bilproducenter över hela världen. Varje år räddar Autolivs produkter mer än 30 000 liv och förhindrar tio gånger så många skador. Vi söker medarbetare som delar vår vision om att rädda fler liv och som vill bidra till vår utvecklingsresa och vår fortsatta framgång. Vi har idag över 65 000 medarbetare i 28 länder. Läs mer om företaget på www.autoliv.com

Dela detta jobb

Treasury Operations Assistant till Autoliv

Prodiem