ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Transaktionscontroller till NEWSEC

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Transaktionscontroller till NEWSEC

Har du kunskap inom fastighetstransaktioner eller bolagstransaktioner? Har du arbetat med fastighetsrådgivning eller varit på ett bolag där du arbetat med intag eller försäljning av bolag?

Newsec växer ytterligare och söker nu en transaktionscontroller. Här utgör du företagets särskilda resurs avseende intag av nya kunder samt vid andra förekommande transaktioner inom kunduppdragen.

 Tjänsten innebär många kontaktytor där kommunikation, rådgivning och initiativtagande är något som faller sig naturligt för dig och som du tycker är roligt. Vi söker dig som är engagerad, noggrann och flexibel. Du är en problemlösare som trivs med att ha många bollar i luften och att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kund.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Transaktionsredovisning, köp och försäljning av fastigheter och bolag

  • Granska och vara rådgivande i förvärvs- och försäljningsprocessen

  • Projektleda och redovisa intag av nya bolag/fastigheter samt koncerner

  • Projektleda och redovisa försäljningar av bolag/fastighet

  • Kontakt och stöd till kundens transaktionsteam m fl.

  • Rapportering köp- och säljredovisning till kund (IFRS, RFR2)

  • Upprättande av fusionsark samt redovisning av fusioner, fissioner

  • Ansvarar för processerna Intag och försäljning fastigheter och bolag

Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.  Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel, lyhörd och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. Självständighet, proaktivitet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper som Newsec värdesätter högt. Vidare är du kund- och affärsfokuserad och har kunden i centrum för allt du gör.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av redovisning och beskattning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsredovisning, ett stort intresse för fastighetstransaktioner och implementering av nya bolag/fastigheter.

Din värdegrund

Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100%, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 Låter det som någonting för dig? 

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Göteborg.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar vi med MPYA Finance och eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg 0733-80 77 88 eller Elin Antonsson 0709-31 87 69. Vi ser fram emot din ansökan och du är välkommen att söka redan idag!

Dela detta jobb

Transaktionscontroller till NEWSEC

Mpya Finance AB