ekonomijobb.se

Nu söker vi på Brightby transaktionsanalytiker inom AML för kommande uppdrag i Malmö. Våra kunder är banker och finansiella institut och uppdraget är initialt ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter:
Uppdraget som transaktionsanalytiker innefattar att man hämtar och analyserar flödet av transaktioner till och från kundens finansiella korrespondensförbindelser. Arbetet kan även innebära monitorering av utlandsbetalningar för att kontrollera att kundens transaktioner verkar stämma med den kunskap som finns om kundens förväntade beteende. Dessutom kommer man arbeta med utredning och rapportering till finanspolisen vid misstanke om finansiell brottslighet. Vidare kommer du även ansvara för att utveckla processer och löpande assistera och arbeta med regelefterlevnadsfrågor.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du som söker är analytiskt lagd med en god kommunikationsförmåga. Vidare är du en teamplayer som sätter ett stort värde i att leverera med kvalitet.

Vi tror att du behärskar Excel, Excel VBA samt SAS/STAT.

För att bäst lyckas i rollen som transaktionsanalytiker krävs det att du håller dig uppdaterad inom världsnyheter och omvärldsanalyser.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas är det viktigt att du uppskattar omväxling, tempo och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Omgående
Placering:  Malmö
Omfattning: Heltid

Transaktionsanalytiker inom AML

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb