ekonomijobb.se

logga

Trafikadministratör till uppdrag i Jönköping

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-23

Ansök nu

Trafikadministratör till uppdrag i Jönköping

ValueOne söker en driven trafikadministratör till ett konsultuppdrag hos vår kund i Jönköping. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper till sista december 2021.

Om rollen

Rollen som trafikadministratör innebär att du stöttar företagets trafikledare i deras dagliga arbete med support i olika frågor som rör trafikadministration.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fraktbokningar och fakturering

  • Hantera prisförfrågningar, reklamationer och godssökning

  • Enklare exportförtullning

  • Övriga administrativa uppgifter som kan uppstå på en trafikavdelning

  • Leverantörs- och kundkontakter

Erfarenhet och kompetens

Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet från internationella transporter och har en administrativ ådra. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi lägger också stor vikt vid att du är en van IT-användare och har lätt för att sätta dig in i nya IT-system.  

Rollen ställer krav på noggrannhet, målmedvetenhet och struktur. Tempot på arbetsplatsen är högt vilket kräver att du har förmåga att snabbt prioritera om dina arbetsuppgifter vid behov. För att du ska trivas i rollen bör du även ha god samarbetsförmåga och goda sociala färdigheter.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på marcus.ljung@valueone.se alt 070-5187441.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​

Dela detta jobb

logga
Trafikadministratör till uppdrag i Jönköping

ValueOne AB