ekonomijobb.se

logga

Timanställd ekonomihandläggare

Ort
Utgår

2021-10-19

Ansök nu

Timanställd ekonomihandläggare

Stockholm

Ref 21-24998

Finansinspektionen (FI) söker en timanställd ekonomihandläggare som under hösten kan stödja Ekonomiavdelningen med att fakturera. Arbetet handlar om att fakturera företag som står under FI:s tillsyn för årliga tillsynsavgifter.

Som ekonomihandläggare har du kontakt med företag och allmänheten på telefon och mejl. Du arbetar i Unit4 ERP:s kundmodul och bokför inbetalningar i vårt diariesystem.

Vi söker dig som har god erfarenhet av ekonomiadministration och redovisning. Du är van att arbeta i  Unit4 ERP:s kundmodul och att söka i offentliga register. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom statlig verksamhet och även har kunskaper om FI:s institutregister. Du har god telefonvana och uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående, uthållig, lugn och tillmötesgående. Du bidrar till ett gott samarbete och kommunicerar tydligt och transparent. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information är du välkommen att kontakta avdelningschef Ewa Wallestam på 08-408 988 75.

Tjänsten är en timanställning. Antalet arbetstimmar per vecka kommer att variera beroende på arbetsmängden.

En anställning på FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 19 oktober 2021. Arbetspsykologiska tester är en del av rekryteringsprocessen. Vi avböjer all rekryterings- och annonseringshjälp.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där olika erfarenheter, kompetens och mångfald tas tillvara. Här arbetar cirka 600 personer och våra värderingar präglas av att vi är engagerade, beslutsamma, målinriktade och hjälpsamma. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan.

Länk till den här sidan
https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1509&rmlang=SE

Dela detta jobb

logga
Timanställd ekonomihandläggare

Finansinspektionen