ekonomijobb.se

Teknisk koordinator till familjärt företag i Täby

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-23

Ansök nu

Teknisk koordinator till familjärt företag i Täby

Har du grundläggande förståelse för ekonomiflödet och vill få utlopp för din sociala sida? Vi söker dig som vill arbeta i en kreativ och spännande roll som Teknisk koordinator hos ett tryggt bolag i tillväxtfas. Hit välkomnas en pedagogisk, lösningsorienterad och nyfiken person som kommer att få ta plats bland ett gäng härliga kollegor. Välkommen till OptoSweden- familjen!

Om tjänsten

Academic Work söker för OptoSwedens räkning en Teknisk koordinator till deras kontor i Täby. Du kommer att jobba på ett familjärt företag, bland ett 20- tal kollegor i nyinflyttade fräscha lokaler i Täby. Du kommer att jobba nära alla roller i bolaget däribland supportmedarbetarna, VD, säljare och applikationstekniker.

OptoSweden är ett företag som förenklar all hantering av företags data och information. De hjälper både stora som små företag med att bland annat effektivisera, digitalisera och automatisera dokumentflöden vilket kan handla om allt från fakturor, avtal, digital arkivering och fraktsedlar av såväl stora som små volymer. Du kommer att tillhöra ett otvunget team som på bästa sätt hjälper deras kunder att optimera och förenkla deras data och information. Ni hjälps åt att ta fram en skräddarsydd lösning, och på mest effektiva sätt se till att hitta helhetslösningar som ska kunna växa ihop med er kund. Välkommen till OptoSweden- familjen!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OptoSwedens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OptoSweden.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk koordinator kommer du att vägleda kunder i olika produktfrågor som kan gälla allt från hur man upprättar en attestplan till att hjälpa till med konfigurering av systemen. Du kommer att vara delaktig i att sätta upp en projektplan som innebär att hålla i planering, leverans och uppföljning av OptoSwedens tjänster. Du kommer att ingå i ett team bestående av två kollegor som också är delaktiga i projekten.

Du kommer att specialisera dig på OptoSwedens produkter inom faktura – och attestsystem för att kunna svara på, utbilda och projektleda i mer avancerade ärenden. Du kommer att besöka kund, vilket ställer krav på några resdagar i månaden. En annan viktig del är också att specialisera sig på deras tolkklient och skapa mallar utifrån dessa.

Mer specifikt kommer du att:

 • Läsa in dig och bli expert på OptoSwedens produkter för att kunna vägleda kunder vid mer komplexa frågor

 • Hålla i planering, leverans och uppföljning av deras tjänster

 • Agera presale och bistå säljare med expertstöd

 • Utföra webbaserade och fysiska utbildningar hos kund

Tjänsten passar dig som vill ta dig an en expertroll med möjlighet utveckla både dig själv och OptoSweden till nya nivåer.

Vi söker dig som

 • Har något års erfarenhet av ekonomiarbete som gör att du har lätt att förstå ekonomflödet

 • Är pedagogisk och trivs med att tala inför grupp

 • Trivs med social kontakt och drivs av att hjälpa kunder

 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska

 • Har en god systemförståelse

 • Innehar B-körkort och har möjlighet att resa någon dag i månaden

Som person är du driven, social och nyfiken. Du vill ständigt lära dig något nytt och utveckla dig själv. Du är en ansvarsfull person som vill vara med och driva OptoSweden framåt, vilket kräver ett noggrant och strukturerat arbete.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas

 • Placering: Täby, Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, 08- 120 52 332

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

OptoSweden är ett av Nordens främsta experter på att hjälpa företag att optimera sina arbetsflöden och manuella processer av dokument. De har funnits i över 20 år och erbjuder produkter och tjänster inom bland annat dokumenthantering, orderhantering, fakturahantering, skanning, arkivering och molntjänster.

Dela detta jobb

Teknisk koordinator till familjärt företag i Täby

Academic Work