ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk inköpare till GELITA

Företag Macavoy AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

Teknisk inköpare till GELITA

GELITA IQoL cmyk.jpg

 

Är du en teknisk inköpare alt projektinköpare? Vi söker dig som är duktig på att hantera och köpa in bl.a. entreprenörer för olika investerings- och underhållsprojekts tekniska genomförande i produktionsmiljö.

Om bolaget

GELITA Sweden AB är en högt automatiserad processindustri som producerar högkvalitativa livsmedelsklassade produkter som gelatin, fett och proteinpulver. 90% av produktionen går på export. Som ledande tillverkare har företaget tagit på sig ett ansvar i branschfrågor som rör kvalitet, hygien, etik och miljö.

GELITA Sweden AB ingår i GELITA gruppen som är ledande i branschen med tillverkning över hela världen. GELITA Sweden AB är certifierade enligt ISO 9001,14001 samt FSSC 22000. Verksamheten är placerad i Stidsvig nära Helsingborg och Ängelholm och här arbetar ca 165 personer. Läs mer på www.gelita.com

Mer om tjänsten

Som Teknisk Inköpare på Gelita arbetar du i en bred roll som är mycket projektorienterad och sker i nära samarbete med projektledning, underhåll och produktion. Det pågår många projekt samtidigt och du arbetar med olika delar av projekten i olika samarbetskonstellationer i det dagliga. Du ansvarar bl.a. för genomförandet av kontrakt/avtal relaterat till maskindelar, tekniska lösningar till produktion, underhåll, tjänster, serviceavtal, etc.

Som en del i vår inköpsfunktion ingår du i en grupp på tre personer som tillsammans ansvarar för företagets materialförsörjning, där du som den Tekniske Inköparen är den som har ägarskap för de tekniska inköpsfrågorna vid tex inköp av olika investerings- och underhållsprojekt inom fabriken. Du arbetar i ett globalt företag och har många kontaktytor både internt som externt.

I arbetsuppgifterna ingår kortfattat:

  • Ansvara för projektinköpen och kontakten med leverantörer.
  • Prisförhandling, offertförfrågning, avtalsskrivning och orderläggning
  • Bevakning och leveransuppföljning
  • Utveckla nya och befintliga leverantörer
  • Supportera inköpsteamet i övriga inköpsrutiner
  • Hantera reklamationer (dokumentera och följa upp) och ersättningskrav vid behov.

Placeringsort är Stidsvig/Klippan. Rollen har med fördel daglig kontakt på plats med teknik/produktion/underhåll, men här finns också möjlighet att kunna arbeta hemifrån efter egen planering.

Vem är du?

Du har tidigare arbetat ett antal år med tekniskt inköp och har du erfarenhet av produktionsteknik samt projektinköp så är det meriterande. Du har en gedigen teknisk bakgrund, ett genuint intresse för produktion, tekniska lösningar och utveckling. Som person är du driven, strukturerad, noggrann och du är ständigt med och förbättrar vårt inköpsarbete och samarbetet med företagets övriga avdelningar.

Tjänsten innefattar såväl interna som externa dialoger och ställer därför höga krav på din kommunikativa förmåga. Vi ser därför att du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vidare är du tydlig och positiv i dialog mot kollegor och leverantörer. Vi förutsätter att du har en god IT-mognad samt är en van systemanvändare. B körkort är ett krav.

Hur ansöker jag denna tjänst?

I denna rekrytering har GELITA tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-19 54 81 alt via markus@macavoy.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Teknisk inköpare till GELITA

Macavoy AB