ekonomijobb.se

Företagsinformation
Tectis AB är en erfaren och växande grossist inom emballage och byggvaruprodukter, de har varit i branschen sedan 1909.
Tectis AB ingår i en större koncern som omsätter ca 350 miljoner varav Sverige står för ca 50 miljoner. Koncernmodern finns i Finland och det finns systerbolag i Estland, Norge och Sverige. Till kontoret i Hisings Backa, där det arbetar ca 10 personer, söker de nu en ekonomiansvarig. För mer info: www.tectis.se

Tjänstebeskrivning
Vill du ha ett utvecklande och omväxlande jobb? Vill du arbeta i ett trivsamt företag och växa tillsammans med oss? Har du sinne för siffror och är en engagerad person? Vi är inne i en expansiv fas och vill ha med dig på vår resa! Som ekonomiansvarig på Tectis har du helhetsansvaret för ekonomifunktionen. Du kommer att ansvara för redovisning, kund- och leverantörsreskontra, löner, löpande bokföring och bokslut. Du kommer även att ansvara för skatter, moms och deklarationer samt ha kontakter med myndigheter. Rollen innebär även visst budget- och analysarbete samt rapportering och projektuppföljning. Du kommer att stötta ledningen med nyckeltal och ekonomiska frågor. Du får en viktig roll i företaget där du rapporterar till VD.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller fristående kurser inom ekonomi/redovisning.
Du har troligen några års erfarenhet av en liknande roll, där du har utfört motsvarande uppgifter på en mindre ekonomiavdelning. Du en riktig fena på redovisning och känner dig kanske redo för att ta klivet in i en bredare roll? Du har erfarenhet av att arbeta i ekonomi/affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Navision. Som person är du ansvarsfull, noggrann, du har ett analytiskt tänk och en helhetssyn. Du förstår värdet av att kunna prioritera och planera ditt arbete. Du är en kommunikativ och lyhörd person och har en god förmåga att samarbeta med andra. Vi söker dig som är initiativtagande och självgående och trivs i en roll där du kan vara med och utveckla och lösa problem. Du ser fördelarna med att arbeta i en mindre organisation med breda roller och ett stort personligt engagemang. Är du dessutom en trygg och prestigelös person som trivs att arbeta där det är högt i tak, är detta rätt tjänst för dig.

Vad erbjuder vi dig?
Tectis är ett framgångsrikt företag som fortsätter att utvecklas, växa och satsa inför framtid. Här erbjuds en spännande tjänst med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att kontakta Rekryteringschef Malou Olausson tel: 0733-200 880 eller Veronica Olsson tel: 0707–858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom ekonomi, försäljning/marknad, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

logga

Tectis AB söker en Ekonomiansvarig

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Dela detta jobb