ekonomijobb.se

Teamchef till Communication Service Assurance

Företag Eltel
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Teamchef till Communication Service Assurance

För dig som söker en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu en Teamchef med placering på Gotland. Teamets huvudsakliga uppdrag är byggnation samt felavhjälpning och förbättringsarbete i telenätet. Idag består teamet av ca 25 medarbetare, främst tekniker. Detta innebär att du, med jämna mellanrum kommer att vara ute på fältet för att bedriva ditt ledarskap.

Vårt affärsområde Communication Service Assurance erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter

Som Teamchef ansvarar du för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet i produktion. Du tar ansvar för att uppsatta mål nås vad gäller ekonomi, verksamhet, kvalitet och personal.

  • Ekonomi och verksamhet: Ansvar för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad.
  • Kvalitet: Ansvar för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund. Ansvar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.
  • Personal: Säkerställa att arbetet bedrivs enligt Eltel personalpolicy. Genomföra årliga mål-/utvecklingssamtal. Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet och att arbetet bedrivs enligt gällande arbetsmiljöpolicy.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen. 

Vem är du:

Du har minst 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har 3-4 års erfarenhet från branschen och som ledare. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Har du dessutom erfarenhet av marknads-/kundinriktat arbete samt projekt-/produktionsstyrning ser vi det som meriterande.

Som person brinner du för att leverera hög service och kvalitet till våra kunder. Du agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap, samt har en hög administrativ och organisatorisk förmåga. Vidare är du bekväm i att fatta beslut och har driv och pondus i ditt ledarskap, samt tänker nytt och gillar att driva förändrings- och förbättringsarbete för att utveckla din verksamhet. Att kommunicera och informera kommer naturligt för dig och du förstår vikten av att förklara beslut. Du är även en mycket god lyssnare och har förmågan att skapa engagemang och få dina medarbetare ”med på tåget”. Du har för vana att nå uppsatta mål.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper väldigt högt.

Ansökan och frågor

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Patrik Rydberg Chef Service Mitt +46722343604

För fackliga frågor kan du ta kontakt med Unionen Mats Johasson tel 070-536 72 04, SEKO Jonny Andersson tel 070-837 80 36, SACO Magnus Borgsten tel 070-520 52 51.

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Dela detta jobb

Teamchef till Communication Service Assurance

Eltel