ekonomijobb.se

Team Leader Compliance Tester till KPMG

Ort
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Team Leader Compliance Tester till KPMG

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag och en trygghet för våra kunder i den snabbrörliga värld de verkar i - vi förmedlar insikt och guidar våra kunder på den förändringsresa de alla befinner sig på. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vår verksamhet omfattar även annan rådgivning, consulting, transaktionsrådgivning, revision och skatterådgivning. 

Vi söker nu en Team Leader Compliance Tester till vår interna funktion Quality & Risk Management – en spännande och viktig stödfunktion till vår affärsverksamhet.  Vi är idag drygt 10 medarbetare, som hanterar alltifrån systemstöd i våra risksystem till kvalitetskontroller och oberoendeproblematik.

Om rollen
Quality & Risk Management utgör en central del av KPMG:s kontrollfunktion. Vi arbetar bl.a. med att utföra kvalitets- och riskkontroller och ger löpande råd och stöd inom etik och oberoende till våra medarbetare inom affärsverksamheten. Gruppen består idag av 12 medarbetare.
För att kunna ge ännu bättre stöd till verksamheten och till följd av den nya standarden ISQM1 (International Standard of Quality Management1) behöver vi nu stärka vår funktion ytterligare och söker en Team Leader Compliance Tester.
I din roll som Team Leader Compliance Tester blir du ansvarig för att leda ett team på ca 10 personer och kommer på daglig basis också arbeta med kontrollägare inom Norden och Baltikum.

Till dina arbetsuppgifter kommer bl.a. ingå att:
Utveckla planer för testning inom Norden och Baltikum
Koordinera tester och överse testarbetet
Löpande leverera testresultat till andra medarbetare inom KPMG
Arbeta med frågor kopplade till andra regulatoriska områden, t.ex. etik och revisorers oberoende, samt testning IT-system.

Du är placerad på vårt kontor i Stockholm men förväntas resa en del inom Norden och Baltikum. Du rapporterar till Head of Quality & Risk.
Tjänsten är placerad i Stockholm. 

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en utmanande och spännande vardag där vi arbetar tätt ihop och utbyter erfarenheter och kunskaper varje dag. Hos gruppen Quality & Risk Management har alla medarbetare en viktig funktion att fylla där vi hoppas att just du vill ingå. Vi lägger stort fokus på våra medarbetares utveckling, och du kommer bl.a. att få delta i olika interna och externa utbildningar som krävs för att hålla dig à jour med interna och externa regler och lagar. 

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi, redovisning, juridik eller motsvarande och med 6-8 års erfarenhet inom intern eller extern revision och med minst tre års erfarenhet som Head of Internal Audit. Har du erfarenhet av IT-revision är detta meriterande, likaså om du har erfarenhet av regelverken IESBA, SEC och PCAOB.
Som person besitter du goda ledaregenskaper, har hög integritet, god social och kommunikativ förmåga samt är driven och proaktiv med ett öga för detaljer. 
Du kommunicerar och arbetar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Ansökan
Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! 
Urval sker löpande. Ansök därför redan idag.
I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på tel. 070 813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se

 

Dela detta jobb

Team Leader Compliance Tester till KPMG

Sharp Recruitment & Consultants