ekonomijobb.se

Taktisk inköpare till en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-22

Ansök nu

Taktisk inköpare till en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter

För dig mer branscherfarenhet och passion för kundnöjdhet finns nu möjligheten att ta dig an rollen som taktisk inköpare hos ett av Nordens ledande IT-bolag. Vi söker dig som är relationsskapande och som trivs i en koordinerande roll med många bollar i luften. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker en taktisk inköpare till en utav våra kunder i Nacka Strand där du kommer vara en viktig del inom deras Supply Chain. Du kommer att arbeta dedikerat mot ett antal kunder där du ansvarar över leveranskoordineringen. Med kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus kommer du att skräddarsy processen efter specifika behov.

Du blir en del av bolagets taktiska inköpsteam på sju personer och kommer att ha ett tätt samarbete med företagets säljare och Service Delivery Manangers. Tillsammans strävar ni efter att bli varje kunds förstahandsval och sätta standarden för effektiv IT.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget är ett vikariat på heltid till oktober 2021 med eventuell chans till förlängning.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Dina primära uppgifter som taktisk köpare är att hantera kundens tidschema och komma överens om lagervärden.

 • Du arbetar också för att säkerställa att inköpsprocesser etableras, följs och slutförs inom en viss tidsram för att optimera lagernivåerna i förhållande till företagets distributionsplan.

 • Du kommer även att samordna kontakter mellan tillverkare, kunder och säljare under uppstart och fortlöpande under kontraktstiden.

 • Samtidigt kommer du även att arbeta med att kontinuerligt förbättra och utveckla processer och rutiner

Vi söker dig som

 • Har branscherfarenhet och därmed god förståelse för marknaden

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att använda båda språken i ditt arbete

 • Har administrativ erfarenhet

 • Har god system- och datorvana

 • Har goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare eller har en utbildning inom Inköp/ Supply Chain

I den här processen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmågan att se processer utifrån ett helthets- och långtidsperspektiv. Du motiveras av att arbeta och leverera mot uppsatta mål och deadlines och har god kommunikativ förmåga vilket visar sig i de relationer du skapar internt och externt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Mars 2021

 • Omfattning: Heltid, vikariat fram till oktober 2021

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Nacka Strand, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Dela detta jobb

Taktisk inköpare till en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter

Academic Work