ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Taktisk inköpare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Taktisk inköpare

ValueOne söker en Taktisk inköpare för ett längre konsultuppdrag hos ett högteknologiskt företag i Surahammar. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen

Som Taktisk inköpare kommer du att delta i planering och upphandlingsuppdrag. Du ansvarar för att driva förhandlingar och upprätta avtal. I ditt arbete ingår även en del operativt arbete samt att utveckla ett långsiktigt samarbete med företagets leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •  Kartlägga varor, tjänster och entreprenader för direktupphandling.

  •  Förhandla kommersiella villkor med externa leverantörer

  • Upprätta nya avtal samt underhålla befintliga.

  • Bidra till leverantörsutveckling och genomföra leverantörsrevisioner.

  •  Vara delaktig i interna förbättringsprojekt

Erfarenhet och kompetens

För att lyckas i den här rollen bör du ha minst tre års erfarenhet från liknande arbete. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inköp, ekonomi eller liknande.

Då du kommer att ha många kontakter både inom och utom företaget är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att ha många kontaktytor. Vidare är du analytisk och strukturerad som person. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Erfarenhet från att ha arbetat i affärssystemet Monitor eller liknande system är meriterande.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Taktisk inköpare

ValueOne AB