ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Taktisk inköpare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Taktisk inköpare

ValueOne söker en Taktisk inköpare för ett längre konsultuppdrag hos ett globalt tillverkande företag i Gästrikland. Uppdraget är på 50 % och ska tillsättas i december.  Om rollen

Som Taktisk inköpare ansvarar du för att utveckla ett långsiktigt samarbete med leverantörer, driva förhandlingar, upprätta avtal samt arbeta med leverantörsutveckling. I ditt ansvarsområde ingår även supply planning för tilldelade artiklar och leverantörer samt ansvar för kostnadsutveckling inom utpekade områden. Du arbetar i tätt samarbete med den globala kategorichefen.

Det finns möjlighet att jobba 50 % på distans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •  Förhandla och upprätta nya avtal samt omarbeta befintliga.

  • Samla in information och göra uppföljningar avseende leverantörerna.

  • Begära in anbud från befintliga och nya leverantörer.

  • Utveckla ett långsiktigt samarbete med företagets leverantörer.

  • Mäta och följa upp leverantörernas leveransprestation och driva åtgärdsprogram mot leverantörer som inte uppnår målen.

  • Stödja kategorichefen med strategiskt inköp.

  • Vara delaktig i förbättringsprojekt i syfte att utveckla och effektivisera inköpsarbetet.

Erfarenhet och kompetens

För den här rollen söker vi dig som har några års erfarenhet inom taktiskt inköp. God kännedom avseende energiindustrin är meriterande.

För att trivas i rollen bör du ha intresse för att driva åtgärdsprogram mot leverantörer och kunna hitta lösningar på uppkomna materialförsörjningsproblem. Du är en van förhandlare och har gedigen erfarenhet av att upprätta och revidera avtal. Den vi söker bör ha god kommersiell förståelse och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Erfarenhet av att analysera inköps- och logistikdata i Excel är meriterande. Som person är du strukturerad, driven, kommunikativ samt har lätt för att ta egna initiativ och fatta beslut.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Taktisk inköpare

ValueOne AB