ekonomijobb.se

Systemspecialist till Affärsservice Företag Sak

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-23

Ansök nu

Systemspecialist till Affärsservice Företag Sak

Affärsservice Företag Sak hos Länsförsäkringar Skåne har ett övergripande ansvar för vår företagsaffär. Nu söker vi en Systemspecialist som vill vara en del av detta team. Trivs du med att jobba i ett högt tempo där ditt engagemang och din vilja att skapa goda resultat är tydliga drivkrafter för dig? Då kan du vara vår nästa stjärna.  

Affärsservice Företag Sak består av 14 medarbetare. I gruppen ingår Riskingenjörer, Underwriters, Affärsspecialist, Systemspecialist, Företagsadministratör och Skadeförebyggare. 

Dina arbetsuppgifter 

Som Systemspecialist Företag Sak har du system- och tabellansvar för vårt Sak system Migg. Du stöttar våra säljare genom att hjälpa de att hitta rätt lösningar i deras dagliga arbete. Du jobbar med support både via direkttelefon och på vår slinga, som i första hand avser ärenden till Underwriters-Egendom och Underwriters-Ansvar. Du stöttar gruppen genom att fördela inkommande offerter till våra Riskingenjörer och Underwriters. Du arbetar kontinuerligt med kvalitetsuppföljning som består av både kontroller och revisioner. Du är en av flera kollegor som håller utbildningar för vår säljkår inom segmentet Företag Sak. Det förekommer även löpande administrativt arbete som består främst av betalnings/bokföringsärenden, konverteringsarbete, mailhantering och utställande av ansvarförbindelser. Du jobbar nära gruppen dagligen och har framförallt ett nära samarbete med vår Affärsspecialist och vår Företagsadministratör.

Vi arbetar ständigt med processförbättringar både inom vår egen avdelning och som stöd till övrig verksamhet. Som medarbetare på Affärsservice är du delaktig i detta arbete och blickar hela tiden framåt på hur vi kan möta morgondagens utmaningar. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö.  

Dina egenskaper 

Du har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du visar samma intresse för alla som behöver din kunskap och hjälp. Du är noggrann, strukturerad och initiativrik. Du ser värdet i att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av gruppen och bidrar till dess utveckling samt trivsel. 

Din bakgrund och erfarenhet  

Du har mycket goda kunskaper om våra företagsprodukter. Goda kunskaper i vårt försäkringssystem Migg FÖFÖ är meriterande. Likaså är Diplomutbildning meriterande (Diplom företagsförsäkring för säljare alt skaderådgivare).  

Ansökan 

Vi intervjuar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt i form av CV och personligt brev. Sista dag för ansökan är 2020-08-23.

Kontaktinformation 

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, så är du välkommen att kontakta Johanna Hasselquist, chef Affärsservice Företag Sak, på telefon 042-633 8527 eller 076-773 8527. 

Facklig kontaktperson för Forena är Michel Gullstrand, telefon 040-633 8867 och ansvarig HR är Jeanette Mellborg, jeanette.mellborg@lansforsakringar.se 

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2020-08-23

Arbetsplats
Malmö

 

Dela detta jobb

Systemspecialist till Affärsservice Företag Sak

Länsförsäkringar Skåne