ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemspecialist

Ort
Utgår

2023-02-02

Ansök nu

Systemspecialist

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Rollen som systemspecialist innebär att du tillsammans med övriga systemspecialister, lönespecialister och chef, är expert inom löneområdet och ska agera som stöd inom och ut till övriga organisationer.

Ditt arbete kommer omfatta genomförande av förändringar i Heroma samt underhåll och utveckling. Du kommer vidare arbeta med analys av information med hjälp av Heroma och QlikSense, kvalitetssäkring samt utbildning.

Linköpings kommun har pm3 som förvaltningsorganisation, vilket innebär att du som verksamhetsnära objektspecialist kommer samverka nära den IT-nära applikationsverksamheten för utveckling av vårt personaladministrativa system Heroma och andra IT komponenter. Det innebär bland annat att du ska kunna beskriva och ställa funktionella krav kring systemändringar, systemunderhåll och vidareutveckling av personalsystemet.

Du är också en självklar del i det gemensamma arbetet med support och rådgivning till chefer, administratörer och medarbetare i organisationen via olika kanaler och via vårt ärendehanteringssystem.

Vi ser arbetet som ett lagarbete för att ge alla personer vi kommer i kontakt med, den bästa servicen och tar ansvar för att egna och gruppens uppgifter blir klara i utsatt tid.

Din arbetsplats

Löneservice tillhör verksamhetsområde HR, som är ett av fem verksamhetsområden inom Verksamhetsstöd och service. Verksamheten ska ha ett tydligt tjänsteutbud inom löneområdet. Arbetet drivs i väl dokumenterade tjänsteprocesser, vilket skapar en hög kvalitet i utförandet. Rätt lön i rätt tid!

Den dagliga produktionen är viktig precis som att vi tillsammans driver en utveckling av våra tjänsteprocesser. Digitalisering är vår gemensamma utvecklingsmotor. Den dagliga produktionen är viktig precis som att vi tillsammans driver en utveckling av våra tjänsteprocesser. Digitalisering är vår gemensamma utvecklingsmotor. Vår support till kommunens chefer och medarbetare präglas av en god serviceanda som är uppbyggd av engagemang och professionalism.

Våra aktivitetsbaserade lokaler finns i Ebbepark mitt i Linköping, mellan universitetet och centrum, där en helt ny typ av innerstadsmiljö nu växer fram. Med närhet till både city och naturen samt innovation och kunskap skapas en unik plats att leva och arbeta. I Ebbepark finns tillgång till träningsmöjligheter, caféer och restauranger, skola, förskola och vård för både människa och djur. Ebbepark är en plats för möten och med närhet till allt - för en livsstil med ökad komfort.

Du som söker

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet eller motsvarande utbildning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av lönearbete och systemkunskap samt erfarenhet av vårt lönesystem Heroma. Det är meriterande om du har erfarenhet av de kommunala kollektivavtalen och arbetsrätt.

För att kunna leverera skrivna underlag med hög kvalitet och kunna förmedla dessa vidare, kräver tjänsten goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person har du en stark känsla för service och du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du alltid strävar efter att förbättra ditt eget och enhetens arbete. Du är noggrann, ansvarstagande och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom aktuellt systemområde och intresse av  att utveckla manuella arbetssätt mot nya effektiva metoder eller digitalisera processer och det är en självklarhet för dig att dela med dig av den kunskap du besitter.

Välkommen med din ansökan! 

Övrig information

Tillträde: Efter överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10672

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Systemspecialist

Linköpings kommun