ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Systemintresserad moderbolagsekonom

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Systemintresserad moderbolagsekonom

Konsult med systemintresse och dessutom kunnig moderbolagsekonom sökes till ett långt uppdrag

Kunden som är inom hotellfastighetsförvaltningsbranschen sitter i nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm och arbetet bedrivs från kontoret.
Start i januari – och ca 1 år framåt.

Arbetsbeskrivning:
Du har erfarenhet av att ansvara för den löpande redovisningen av kundens moderbolag, samt stötta med faktureringen när det behövs. Du är även van att hantera olika typer av valutor, då kunden har upp till sju olika valutor att hantera. Du kommer behöva guida kunden med nya arbetssätt och ge tips på förbättringar gällande processer och rutiner, både vad det gäller arbetsprocesser, och i hur man kan använda systemen bättre och effektivare. Hur kan gruppen arbeta smartare?
Kundens bolag är precis i slutfas av ett systembyte, så därför är det bra med kunskap från tidigare kunder som precis gjort detta.
Du bör även vara van att arbeta strukturerat och effektivt och tycka om din roll som konsult och rådgivare och med kunden i fokus. Du har erfarenhet av att självständigt arbeta med den löpande bokföringen samt stötta vad det gäller faktureringen.

Vem är du?
Du har erfarenhet av en liknande roll som konsult och kan snabbt sätta dig in i hur du kan arbeta i detta uppdrag.
Du har relevant ekonomiutbildning som grund. 
Att du gillar system och processförbättringar är klart en fördel.
Du kommer ingå i ett härligt team om 6 personer med god stämning och det är en klart en fördel att du är en lagspelare för att passa in.
Att du kan hantera Excel ser vi som självklart för dig.

I detta konsultuppdrag har kunden valt att samarbeta med Jurek. För frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Catharina Airiman på mejl: catharina.airiman@jurek.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.
Du är varmt välkommen att söka till detta uppdrag via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Om Jurek:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Systemintresserad moderbolagsekonom

Jurek