ekonomijobb.se

Vårt uppdrag är viktigare än någonsin! Att skapa förutsättningar för att varje barn i våra lokaler får bästa möjliga start står i centrum för varje arbetsdag hos oss på SISAB. Som kommunalt fastighetsbolag driver vi fastighetsbranschen framåt i tider av kris och efterfrågan på våra tjänster är fortsatt hög. Nu söker vi en utvecklingsorienterad systemförvaltare som delar vår passion för barnens bästa och som vill driva och utveckla SISAB till att bli ledande inom utbildningsmiljöer.

Rollen som systemförvaltare

Som systemförvaltare tillhör du avdelningen för VD-stab och enheten Affärsutveckling med ett särskilt fokus på att leda digitalisering, verksamhetsutveckling, hållbarhet och innovation. I den här rollen är du systemförvaltare och ansvarar för att på ett kostnadseffektivt sätt hantera framtida utmaningar inom verksamhetsdriven digitalisering och du leder utvecklingsarbetet av våra systemstöd.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda uppdraget utifrån företagets förvaltningsmodell som bygger på PM3
  • Ansvara för och säkerställa förvaltning, utveckling och planering av bolagets affärs- och verksamhetssystem
  • Löpande leda, förbereda och verkställa förändringsarbete för systemstöd i drift
  • Upprätta och vara behjälplig i framtagandet av förvaltningsplan och säkerställa att aktiviteter genomförs
  • Krav- och testledning
  • Projektledning av utvecklingsprojekt

 Vem är du?

För den här rollen ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet från motsvarande roll och är van att arbeta självständigt under eget ansvar, samtidigt som du kommunicerar väl med andra för att uppnå ett gott samarbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du på ett prestigelöst och pedagogiskt sätt är länken mellan verksamheten och IT. Du är en relationsbyggare som ser goda samarbeten som framgångsfaktorer i arbetet.

Vidare ser vi att du har:

  • Högskoleutbildning inom ekonomi, fastighet och/eller systemvetenskap. Alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
  • Erfarenhet från förvaltningsledning och projektledning av utvecklingsprojekt

Det är meriterande om du har erfarenhet från Förändringsledning, SaFe, systemförvaltning, PM3, Agil utveckling.

SISAB erbjuder dig

På SISAB får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som satsar på innovation och utveckling. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade och dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Vårt uppdrag är avgörande för stadens utveckling och vi har under de senaste åren vuxit kraftigt tack vare det stora behovet av fler förskole- och skolplatser. Vi sitter i nya fina kontorslokaler vid Globen, Palmfelt Center. Förutom ett meningsfullt uppdrag får du en trygg arbetsgivare, med ett uppskattat förmånspaket, som i år dessutom har vunnit utmärkelsen Stockholms friskaste företag. Vill du vara en del av ett engagerat team med mycket skratt, då är SISAB företaget för dig! Vår målsättning är att spegla mångfalden i staden och ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. För mer information om tjänsten och frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Mee Nilsson (Rekryterande chef) på 076-124 70 43. Vi kommer påbörja urval av ansökningarna först efter sista ansökningsdatum 9 aug.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

logga

Systemförvaltare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Dela detta jobb