ekonomijobb.se

Systemekonom till Byggmax

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-10-16

Ansök nu

Systemekonom till Byggmax

Byggmax är ett värdestyrt bolag präglat av driv och entreprenörsanda. Vi hjälper hemmasnickare att förverkliga sina byggdrömmar och att få hobbyproffset att verkligen känna sig som ett proffs. I koncernen Byggmax Group ingår Skånska Byggvaror och Buildor, båda expansiva e-handelsaktörer inom bygg, hem och trädgård.

Om rollen

Som Systemekonom är du systemansvarig på redovisningsfunktionen vilket innebär att från redovisningens sida äga systemlösningarna i den dagliga driften samt att driva utveckling och förbättring. Utöver det kommer du tillsammans med övriga systemansvariga på bolaget ansvara för Byggmax affärssystem och flöden. I rollen rapporterar du till Koncernredovisningschefen och blir en del av redovisningsteamet bestående av 12 personer. Du arbetar tillsammans med redovisningsgruppen och övriga systemansvariga på bolaget. Tjänsten är belägen på Byggmax huvudkontor i Solna.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Projektledning gällande systemförbättring, automatisering, optimering
  • Initiera och identifiera nya förbättringsåtgärder och effektiviseringar i Byggmax affärssystem
  • Upprätta projektplan och projektbudget samt räkna på projektens lönsamhet inom system/IT
  • Systemansvar affärssystem IFS, Readsoft och Adra match
  • Behjälplig vid behov vad gäller redovisning

Kvalifikationer och egenskaper

För att trivas i rollen som Systemekonom hos Byggmax är det viktigt att du drivs av att arbeta i en föränderlig och prestigelös miljö. Du är en lagspelare och en doer som är en fena på att driva projekt. Som person är du nyfiken och lösningsorienterad med sinne för detaljer och förmågan att se helheten. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från redovisning och har arbetat med systemuppgradering eller systemimplementering. Vidare har du genuint systemintresse, erfarenhet av projektledning och erfarenhet av transaktionsintensiv verksamhet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Byggmax med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Michaela Järnvall på amichaela.jarnvall@mpya.se eller Anna Lannerhjelm på anna.lannehjelm@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Byggmax

Byggmax koncernen har totalt 161 butiker fördelat i Sverige, Norge och Finland. Utöver de fysiska butikerna finns även en ständigt växande e-handel. Sedan starten 1993 har Byggmax haft som affärsidé att vara det bästa och billigaste alternativet för hobbysnickare och proffs som vill köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har gått från att vara en ettrig uppstickare till en av Nordens största byggmaterialkedjor. Med hjälp av ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har bolaget blivit ett av branschens lönsammaste. I koncernen Byggmax Group ingår även Skånska Byggvaror och Buildor. Koncernen omsatte 5,1 miljarder kronor år 2018 och Byggmax Group är noterat på Nasdaq sedan 2010.

Dela detta jobb

Systemekonom till Byggmax

Mpya Finance