ekonomijobb.se

Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog AB:s långa historia talar sitt tydliga språk. Vi är en advokatbyrå under ständig utveckling med en förmåga att anpassa verksamheten för att på bästa sätt möta klienternas behov av juridiska tjänster.

Vårt mål är att hjälpa våra klienter att lösa sina juridiska problem så snabbt och effektivt som möjligt. Vi tror på engagemang, prestigelöshet och att ständigt utmana oss själva att nå längre. En advokatbyrå måste våga tänka på ett nytt sätt och söka nya vägar till framgång för klienterna.

Vi söker en ekonom med bred erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete som vill utvecklas vidare i en roll som konkursekonom hos oss.

Som ekonom hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team som arbetar med konkurs- och obeståndsrätt. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer få arbeta med hela konkursprocessen, vilket bl a innebär operativt arbete ute på fält, kontakter med klienter, omhändertagande och försäljning av egendom. Du kommer även att arbeta med lönegaranti, konkursbokföring och ekonomiska utredningar. I arbetsuppgifterna ingår även att bistå våra advokater med biträde i boutredningsärenden och annan ekonomisk familjerätt.

Vi ser att du som söker har en bakgrund inom företagsekonomi. Du kan till exempel ha en bakgrund som revisor/redovisningskonsult, ha arbetat på bank eller på ekonomiavdelningen på ett företag. Har du tidigare erfarenhet av konkurser är det meriterande, men det är inget krav.

Som person är du självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en ödmjuk inställning samtidigt som du kan sätta gränser och argumentera för din ståndpunkt. Du är välorganiserad och gillar att lösa problem. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en stimulerande miljö med varierande arbetsuppgifter.

I denna rekrytering samarbetar Sylwan & Fenger-Krog med Lundin & Boström. Du söker tjänsten på www.lundinbostrom.se
Frågor om tjänsten besvaras av Maria Lindström 0243-22 66 92 alt
Peter Boström 0243-22 66 51.
Vi kommer tillämpa ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför ansöka så snart du har möjlighet, men senast 8/12.

Välkommen med din ansökan!

Sylwan och Fenger-Krog söker affärsinriktad ekonom/konkurshandläggare

Ort
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Dela detta jobb