ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supply Planner i Köpenhamn

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-21

Ansök nu

Supply Planner i Köpenhamn

Kundlogotyp

ValueOne söker en Supply Planner till ett konsultuppdrag hos vår kund Caldic Nordic i Köpenhamn verksam inom partihandel och livsmedel. Uppdraget ska tillsättas snarast. För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I rollen som Supply Planner kommer du att ansvara för hantering av inköpsorder och inköp från leverantörer. Du ska även hålla ett skarpt öga på lager och leveranser. I uppdraget ingår också att hantera prognoser för lager och beställningar och hålla det uppdaterat i systemen samt uppdatera information om beställningar, artiklar och leverantörer. Du arbetar i affärssystem AX Dynamics.

Övriga arbetsuppgifter:

  • Administrera beställningar, artiklar och leverantör.

  • Registrera CoA från leverantörer på beställningar.

  • Övervaka och hantera köpeskilling och kontrakt.

  • Övervaka leverans av varor inklusive direktleveranser.

  • Hantera valutajusteringar och krediter.

  • Optimera service och leverans.

  • Utföra prognoser för leverantörer.

  • Kontrollera Bäst före-listor.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter, gärna med en universitets- eller yrkesutbildning inom Supply Chain eller ekonomi i botten. Rollen kräver även erfarenhet av lagerhantering och kunskaper i integrerade affärssystem och grundläggande ekonomisk kompetens. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Då Caldic Nordic har många kontakter med Danmark är även förståelse för danska meriterande. Du bör även ha goda kunskaper i AX Dynamics och Excel.

För att trivas i den här rollen bör du ha god strukturerings- och prioriteringsförmåga och ha lätt att få saker ur händerna. Du är en naturlig ledare och har tack vare din utåtriktade personlighet lätt för att ta initiativ och skapa engagemang omkring dig. Vidare är du noggrann och har förmåga till helhetsperspektiv. 

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Supply Planner i Köpenhamn

ValueOne AB