ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supply Planner

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Supply Planner

ValueOne söker en Supply Planner för ett längre konsultuppdrag hos ett företag inom retail med placering i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.Om rollen

Som Supply Planner ansvarar du för hela logistikflödet från leverantör ut till företagets olika försäljningskanaler. Ditt arbete innebär att genom analys, prognosarbete och förståelse för uppsatta regelverk och processer, säkerställa tillgänglighet av sortiment på centrallager, i butik och för e-handel. I rollen ingår ansvar för prognosarbete och volymberäkningar inför kampanjer och försäljningsökningar.

Du arbetar tvärfunktionellt inom organisationen med många kontaktytor. Din uppgift är att nå uppsatta mål avseende kundnöjdhet, försäljning, lager, tillgänglighet, lönsamhet och effektivitet.

Du kommer att ingå i ett ambitiöst och energiskt Supply Team och rapporterar till Supply Chain Manager. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Optimera lagernivåer på centrallager och i butik.

  • Bevaka inkommande order från leverantörer.

  • Utföra omköpsberäkningar av rullande sortiment för påfyllnad till centrallagret.

  • Rapportera och analysera Supply Plannings nyckeltal.

  • Utvärdera och förbättra arbetssätt samt driva och genomföra förbättringar.

  • Utföra enklare import- och exportadministration.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har erfarenhet av supply planning och prognosarbete, gärna med en universitets- eller yrkesutbildning inom Supply Chain, alternativt dokumenterad arbetserfarenhet av varuförsörjning och Supply Planning. Erfarenhet av arbete med planeringsverktyg är ett krav. Har du arbetat med RELEX är det mycket meriterande. Rollen kräver att du talar och skriver svenska och engelska flytande. 

Du är en person som trivs med att arbeta i ett företag där förändring och förbättringsarbete är en del av vardagen. Vi lägger stor vikt vid din analytiska förmåga. Handlingskraft och förmåga att fatta beslut är också viktiga egenskaper. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra, du är en duktig administratör, samt lösningsorienterad och strukturerad som person.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Supply Planner

ValueOne AB