ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supply Planner

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Supply Planner

ValueOne söker en Supply Planner för ett längre konsultuppdrag till ett tillverkande företag norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Uppdraget går ut på att du ska sammanställa och analysera relevant data för att skapa en materialplan. Arbetet utförs i nära samarbete med huvudplanerare, materialplanerare och produktions-/lagerchef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Inventera lagernivåer

  • Bevaka leveranser

  • Arbeta med materialplanering, behovsberäkning (MRP)

  • Sammanställa och mäta leverantörsrelaterad data, tex ledtidsuppföljning, leveransprecision och kvalitet.

  • Hålla erforderliga IT-system uppdaterade med aktuell data.

  • Identifiera och driva förbättringsarbeten med leverantörer.

  • Skicka prognoser till leverantörer.

  • Framtagning och sammanställning av data som underlag för beställning-utskick av inköpsorder.

Erfarenhet och kompetens

Den vi söker för uppdraget bör ha en akademisk bakgrund eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik, supply chain eller liknande. Erfarenhet från en produktions-planeringsroll eller supply chain-planering underlättar, liksom erfarenhet från att arbeta med affärssystem. I det här fallet är kunskaper i Navision ett måste. Du bör också ha goda färdigheter i Excel. Flytande engelska och svenska är ett krav, både skriftligt och muntligt.

För att lyckas i denna roll bör du ha en väl utvecklad analytisk förmåga och intresse för att driva utvecklings- och förbättringsarbete. Vidare är du bekväm med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan  

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Supply Planner

ValueOne AB