ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Supply Chain Planner till Nolato MediTech Hörby – vikariat

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Supply Chain Planner till Nolato MediTech Hörby – vikariat

Supply Chain Planner till Nolato MediTech Hörby – vikariat

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Nolato MediTech söker nu en Supply Chain Planner till Hörby. I fabriken i Hörby finns produktion av plast- och silikonkomponenter som används i medicinteknisk utrustning. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktionsplanering, är intresserad av logistik och vill arbeta i en varierande roll med mycket kundkontakt. Din roll kommer att vara bred med huvudfokus på planering av hela försörjningskedjan från råvara till färdigvara. I dina arbetsuppgifter ingår även:

• Prognos och kundorderhantering
• Produktionsplanering
• Avrop av råmaterial och komponenter
• Hantering av reklamationer och avvikelser
• Förbättra och effektivisera logistiska flöden
• Underhåll och uppdatering av affärssystemsdata
• Att delta som logistikrepresentant i olika interna och externa projekt

Du har löpande kontakt med kunder i den här rollen och även nära samarbete internt med andra avdelningar så som produktion, lager, teknik, kvalitet och marknad. Nolato arbetar med ständiga förbättringar och andra LEAN-verktyg i sitt dagliga arbete och du kommer även att vara med och ta fram rutiner för Supply Chain-processer. Tjänsten passar dig som lockas av möjligheten att arbeta i ett världsledande företag som är inne i en expansiv fas vars produkter förbättrar livet för många människor.

Personprofil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning i kombination med tidigare erfarenhet av Supply Chain/produktionsplanering. För att lyckas i rollen ser vi vidare att du känner igen dig på följande punkter:

• Intresse för simulering och affärssystem och hur man mest effektivt använder sig av systemen genom ett analytiskt tillvägagångsätt.
• Duktig på att kommunicera på svenska och engelska.

Som person ser vi att du är noggrann, flexibel och kvalitetsmedveten. Du tycker om att jobba analytiskt och se förbättringar och effektiviseringar. Du har lätt för att kommunicera med såväl kunder som kollegor och tar ansvar för de uppgifter som ligger på ditt bord.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tjänsten är ett vikariat på heltid fram t.o.m. december 2022
Arbetstid: Dagtid
Plats: Hörby

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi har produktionsenheter i Hörby och Lomma. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering. Vi erbjuder en arbetsplats med starkt fokus på arbetssätt enligt LEAN principer och på utveckling av såväl verksamhet som medarbetare.

Dela detta jobb

logo
Supply Chain Planner till Nolato MediTech Hörby – vikariat

PerformIQ