ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supply Chain Manager

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-21

Ansök nu

Supply Chain Manager

ValueOne söker en Supply Chain Manager för ett konsultuppdrag på sex månader hos ett företag verksamt inom konsumentelektronik i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Uppdraget som Supply Chain Manager innebär att du ska fungera som stöd i samordningen och logistiken av utgående färdiga varor med syfte att säkerställa tillräcklig tillgång på varor och produkter. Du kommer även att stötta transportplanering och hantera returer och reklamationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Uppföljning gällande Inbound-flöden.

  • Uppföljning av leveranser av lageröverlåtelser mellan nordiska länder.

  • Koordinering av behovsplanering och lager.

  • Koordinering av hick-ups i leveranser och dagliga och veckovisa uppföljningar gällande olika flöden.

  • Ingå i en projektavdelning och både leda och delta i olika projekt gällande processförbättring och IT-utveckling.

  • Uppdraget kan utgå från Stockholm eller Mariestad.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har några års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom supply chain, ekonomi eller motsvarande. Rollen kräver god kunskaper och förståelse för supply chain samt god IT-kompetens och systemvana. Vi ser helst att du har en bakgrund inom FMCG. Tidigare erfarenhet av process- och förbättringsarbete är meriterande.

Som person har du god kommunikativ förmåga med flytande kunskaper i svenska och engelska. Du har lätt för att hantera många uppgifter samtidigt och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Vidare är du en driven problemlösare med en positiv attityd och god analytisk förmåga.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Supply Chain Manager

ValueOne AB