ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Supply Chain Coordinator

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Supply Chain Coordinator

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Celsius har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Celsius en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Celsius® är den ursprungliga funktionella energidrycken för aktiva människor i Norden. Den lanserades för första gången i Sverige 2009 – vilket blev en enorm framgång som förvandlade den svenska kategorin funktionella drycker och energidrycker.

Celsius är, och har alltid varit helt vegansk, fri från kolhydrater och innehåller bara naturliga smak-och färgämnen, och strävar efter att erbjuda den bästa smakprofilen av alla funktionsdrycker på marknaden. Celsius innehåller sju olika vitaminer och därtill grönt te, ingefära, guarana och koffein.

Idag är Celsius ett Nasdaq-listat bolag som är verksamma världen över, och dem driver ständigt arbetet i att expandera till nya marknader.

Arbetsuppgifter

I rollen som Supply Chain Coordinator kommer du huvudsakligen att ansvara för hantering av de dagliga förändringarna i företagets logistik- och varuflöde. Dina arbetsuppgifter är mycket varierade, men inriktade mot att bibehålla hög funktionalitet i befintliga flöden, samt fortsatt utvecklande av dessa. Detta innebär en roll med många kontaktytor, såväl extern som internt. Du arbetar i nära samarbete med sälj, marknad och lager samt bibehåller kontinuerlig kontakt med transportörer såväl som leverantörer. Detta för att säkerställa korrekta inleveranser samt möjliggöra hantering av leveransavvikelser. Du har även koll på lagersaldo och utför andra administrativt förekommande arbetsuppgifter i form av dokumentation i Excel och i deras ERP-system.

• Analys och planläggning av utbud och efterfrågan
• Prisförhandlingar mot leverantör
• Koordinering av kampanjer och utförsäljningar tillsammans med marknad och sälj, samt supportera vid diverse marknadsprojekt
• Hantering av leverarsförfrågningar
• Strukturera och dokumentera för inventering och lagersaldokontroll
•Bygga process och struktur kopplat till transport och lager
•Supportera vid finansiell revision

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Arbetslivserfarenhet inom Supply Planning alternativt motsvarande utbildning
• Goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i Excel
• Meriterande med erfarenhet av ett ERP-systembyte

Du är en social person som är duktig på att bygga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Som person är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem, att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en dynamisk roll som innebär förändrade direktiv. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. Därtill är du en person som har förmågan att se detaljer i arbetet samtidigt som du kan angripa ett helhetsperspektiv, och utifrån objektiv analys kan ta välgrundade beslut och initiativ i din roll. Slutligen är du som person hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta teamet, oavsett om det ingår inom ramarna för din roll eller inte.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Supply Chain Coordinator

Bravura