ekonomijobb.se

logga

Supply Chain-analytiker till verkstadsföretag i Sandviken

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-03-23

Ansök nu

Supply Chain-analytiker till verkstadsföretag i Sandviken

ValueOne söker en supply chain-analytiker till vår kund i Sandviken. Tjänsten ska tillsättas snarast och är initialt en inhyrning som ska övergå till en fast anställning.  

Om rollen

Inledningsvis kommer du att arbeta med analys av supply chain-data, utvärdera KPI:er, framtagning av prognoser med mera. På sikt är tanken att ditt ansvarsområde ska utvidgas till en roll som demand planner som bland annat innebär att du kommer att driva Sales and Operation-processer (SOP) tillsammans med företagets säljteam i Europa och andra delar av världen. I rollen fungerar du som en viktig länk mellan företagets globala supply chain-team, säljorganisationen och övriga relevanta stakeholders i organisationen.

Erfarenhet och kompetens

För att du ska få ut bästa möjliga av rollen ser vi helst att du har en högskoleutbildning inom Industriell ekonomi eller liknande. Lägg ett par års yrkesverksamhet inom supply chain till det och du är kandidaten vi söker! Värdefulla egenskaper för rollen är förmåga till analytiskt och strategiskt tänkande, handlingskraft och vilja att komma framåt samt god problemlösningsförmåga. Eftersom du kommer att ha många kontakter värdesätter vi även god kommunikations- och samarbetsförmåga. För att riktigt trivas i rollen bör du även tycka om att arbeta i en internationell miljö och ha goda kunskaper i svenska och engelska, i skrift såväl som tal.

Ansökan

Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Supply Chain-analytiker till verkstadsföretag i Sandviken

ValueOne AB