ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supply Chain Analytiker

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Supply Chain Analytiker

Är du en supply chain analytiker som trivs med att arbeta i projektform och bidra med att kartlägga, inhämta och sammanställa information från olika källor? ValueOne söker dig som har erfarenhet från FMCG, Retail till ett sex månader långt uppdrag med start snarast.

Om rollen

Som Supply Chain analytiker arbetar du med att kartlägga, inhämta, sammanställa och strukturera olika typer av information och data från olika källor. Du är van att analysera, värderar och följa upp allt ifrån övergripande finansiella kostnads- och intäktsanalyser, leverantörs- och avtalsupplägg till order-, lager- och transportflöden.         

Erfarenhet och kompetens

Du har en relevant akademisk utbildning gärna med inriktning på Supply Chain Management, inköp, logistik eller industriell ekonomi och minst tre års erfarenhet från att ha arbetat som analytiker och/eller controller förvärvad inom bolag eller som konsult.     

Rollen som Supply Chain analytiker ställer krav på förmåga att kartlägga, strukturera, harmonisera och analysera stora mängder intern och extern information i varierande format från olika IT-system och gränssnitt.

Du har lätt för att sätta dig in i nya frågeställningar och områden och förstår komplexa strukturer. Du har ett gott öga för detaljer men behärskar också konsten att kommunicera och skapa förståelse genom att på ett pedagogiskt och övergripande sätt beskriva sammanhang och samband. Vidare är du lösnings- och förbättringsorienterad med förmåga att arbeta proaktivt både självständigt och i team.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om uppdraget är du varmt välkommen att höra av dig till Jörgen Månsson, 070-444 93 23.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Supply Chain Analytiker

ValueOne AB