ekonomijobb.se

Supply Chain Analyst till elektronikbolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-03-22

Ansök nu

Supply Chain Analyst till elektronikbolag!

Är du examinerad mot logistik och inköp och vill gå mot en mer strategisk roll? Är teknik ett stort intresse hos dig? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker nu en Supply Chain Analyst till vår kund i Täby. Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till en av de bolagen som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Vill du vara med och förbättra logistikflödet nationellt som globalt? Läs vidare!

Om tjänsten

I rollen kommer som Supply chain analys kommer du ansvara för hanteringen av reservdelsplaneringen och därmed säkerställa att alla parametrar gällande lagernivåer, distributions och ledtider m.m. nationellt som globalt ser rätt ut. Vidare kommer du ansvara för det operativa flödet och se till att det är utformat och matchar den lagerpolicy som finns internt hos dem.

Du kommer ha en betydande roll i att få vara med och förbättra och effektivisera flödet och därmed vara med och påverka samt kontinuerligt förbättra det globala flödet av deras reservdelsorodukter. Vår kund står idag inför en förändringsresa och om du vill vara med och påverka och förbättra deras arbete internt – då är det dig vi söker.

Du erbjuds

Du kommer jobba nära en senior Trade Compliance Manager som kan stötta dig och ha det övergripande ansvaret. Du kommer avlasta denna med operativa arbetsuppgifter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Insamling av masterdata från leverantörer

  • Screening av kunder i samband med ordermottagande

  • Analys av orderinnehåll för att avgöra om order kan frisläppas

Vi söker dig som

  • Civilingenjörsutbildning med inriktning mot logistik eller Supply chain

  • Flytande i tal och skrift både vad gäller svenska och engelska

Meriterande är:

  • Erfarenhet av samma roll tidigare

Som person är du:

  • Självgående

  • Noggrann

  • Snabblärd och nyfiken

Övrig information

Start: Omgående.

Omfattning: Långsiktigt, initialt till 31 december med möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

Placering: Stockholm, Täby.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Supply Chain Analyst till elektronikbolag!

Academic Work