ekonomijobb.se

Supply Analytiker till ST1 i Sundbyberg

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-09

Ansök nu

Supply Analytiker till ST1 i Sundbyberg

Älskar du att djupdyka i siffror, vrida och vända på resultat samt identifiera nyckelfaktorer som påverkar utfallet? St1's vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO₂- medveten energi och här får du vara med på resan mot en fossiloberoende värld! För att lyckas med detta krävs bra resurser i form av drivna, kunniga samt engagerade medarbetare och det är där du kommer in i bilden.

Om tjänsten

Academic Work söker en Supply Analytiker till St1 som är en aktör inom drivmedelsbranschen med stationer runt om i Sverige. Som Supply Analytiker kommer du att vara involverad i olika projekt samt inom givna tidsramar stämma av inköpsvolymer för ST1 Sverige. Du kommer också att säkerställa att inköpsprocessen är effektiv och håller hög kvalitet.

I rollen krävs det att du är mycket analytisk, kan dra slutsatser utifrån en stor datamängd och gillar att arbeta med siffror.

Du erbjuds:

St1 är ett generöst företag där du som medarbetare erbjuds stor frihet under ansvar. Du kommer ha goda möjligheter att utvecklas inom bolaget med en välarbetad introduktion för att du ska kunna växa in i rollen som Supply Analytiker.

St1 är en platt organisation som är mån om att vara en trivsam arbetsplats och som värnar om dig som medarbetare. Företaget präglas av högt till tak med en öppen och kommunikativ miljö.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som Supply Analytiker äger du delprocessen inköp hos ST1 Sverige. Du upprättar och förbättrar processer för volymrelaterade myndighetsrapporter. Du kommer även att analysera och kvalitetssäkra att all grunddata i system och delprocesser är korrekt så att skatt och övrig intern och extern rapportering sker enligt krav och regelverk.

I rollen ingår även:

 • Kontroll och avstämning att lager är korrekt när det gäller ST1 Sveriges inköp
 • Tillsammans med medarbetare inom avdelningen slutföra månatliga bokslut
 • Ansvara för att aktivt utmana, förbättra och med analys stödja lageravstämningsprocessen

Vi söker dig som

 • Har minst 3-år akademisk utbildning

 • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet efter studier

 • Har mycket goda kunskaper i MS Excel

 • Har goda kunskaper i övriga Officepaketet (PowerPoint, Word, Outlook;Access, MS Project)

 • Flytande i svenska i tal och skrift

 • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift

Det är meriterande om du har kännedom av D365, IBS och PowerBI

Som person är du:

 • Analytisk

 • Strukturerad

 • Mål och resultatinriktad, med fokus på att alltid leverera en hög kvalitetsnivå

 • Har en förmåga att läsa samt tolka en större mängd data och siffror ur ett finansiellt och logiskt perspektiv

Övrig information:

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Sundbyberg

Arbetstider: Kontorstider

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal.

Information om företaget

St1 är en av de stora aktörerna på drivmedelsmarknaden. De etablerade sitt koncept år 2004 och har sedan dess växt och tagit alltfler marknadsandelar, samtidigt som de i dagsläget sysselsätter ca 2000 personer.

Dela detta jobb

Supply Analytiker till ST1 i Sundbyberg

Academic Work