ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supplier Quality Engineer

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Supplier Quality Engineer

ValueOne söker en Supplier Quality Engineer (SQE) till ett tillverkande företag i Ludvika. Uppdraget skall tillsättas omgående och löper på sex månader.Om rollen

I rollen som Supply Quality Engineer kommer du att ansvara för att hålla en kontinuerlig dialog med leverantörer gällande kvaliteten på inköpt material till produktion. Tjänsten innebär att du kommer arbeta nära produktion och inköp med syfte att förbättra den övergripande kvaliteten på inköpt material.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva förbättringsprojekt gentemot leverantörer grundat på kvalitets- eller kostnadsförbättringar.

  • Delta i leverantörsutvärdering, driva en handlingsplan för olika förbättringsaktiviteter inom ditt ansvarsområde.

  • Utföra årliga granskningar av utvalda leverantörer.

  • Säkerställa att varje leverantör följer företagets riktlinjer

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teknik och kvalitet samt minst tre års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri. Du har ett genuint intresse för teknik och kvalitet samt är van att arbeta i kvalitetssystem såsom Lean, Six Sigma eller liknande. Tjänsten ställer krav på kunskaper i engelska, både i skriftlig och muntlig form.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och analytisk med god ordning och struktur på ditt arbete. Vidare kräver rollen goda kommunikativa färdigheter och väl utvecklad samarbetsförmåga.   

Ansökan

 

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Supplier Quality Engineer

ValueOne AB