ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supplier Compliance and Quality Developer/Specialist

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Supplier Compliance and Quality Developer/Specialist

ValueOne söker en Supplier Compliance and Quality Developer/Specialist till ett längre konsultuppdrag med möjlighet till tillsvidareanställning på företag inom fordonsbranschen norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen

Detta är en dubbel roll där du ska ha ett compliance-ansvar med syfte att se till att företagets artikelinformation rörande ursprungsland och artikelinnehåll är uppdaterad i enlighet med gällande lagar och föreskrifter, samt aktuella branschregler och kundkrav.

I rollen som Quality Developer förväntas du mäta och följa upp företagets leverantörer avseende SAQ, leveranskvalitet och kommunikation. Syftet är att minska kostnaderna för kvalitetsbrister i leveranskedjan.    

I ditt övergripande ansvarsområde ingår att stötta både interna och externa intressenter i dessa frågor samt delta som stöd vid inköpsförhandlingar. Du ansvarar även för att utveckla arbetssätt och kommunikation mellan företaget och dess leverantörer och genomföra utbildningar i product compliance och supply chain quality. Ytterligare ett viktigt ansvarsområde är säkerställande av nödvändiga tillstånd beträffande product compliance.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utföra riskanalyser av leverantörer.

  • Proaktivt stödja verksamheten avseende regelefterlevnad genom att utarbeta riktlinjer och instruktioner t ex riskmodell, code of conduct och arbetsmetodik.

  • Identifiera, värdera och motverka compliance-risker kopplat till produkter och koordinera arbetet på en nordisk nivå.

  • Bevaka nya regelverk, lagar och föreskrifter samt branschregler och kundkrav.  

  • Vara behjälplig i kontakten med leverantörer för insamling av compliance data.

  • Kravställa och utveckla stöd för hantering av compliance-data rörande produkter med avdelningen för master data management.

  • Registrera och plocka ut data ur olika register och myndighetssystem.

Erfarenhet och kompetens

Till rollen söker vi dig med gedigen kunskap om och stort intresse för sakfrågorna kring regelverk och lagstiftning inom området. Du bör vara van att tolka och förstå lagtexter och krav gällande compliance och kvalitetsfrågor. Rollen ställer också krav på god analytisk förmåga och vi ser gärna att du är väl insatt i Excel. Vi förutsätter att du talar och skriver engelska flytande.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är självgående och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, då du kommer att ha många kontakter både inom och utom företaget. Du är smidig i dina relationer med andra men är inte rädd att ställa krav och är bekväm med att fatta egna beslut. Du bör dessutom vara van att genomföra utbildningar och sammanställa presentationer.  

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Supplier Compliance and Quality Developer/Specialist

ValueOne AB