ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studerande ekonomiassistent till ett internationellt energibolag

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-02

Ansök nu

Studerande ekonomiassistent till ett internationellt energibolag

Vill du utveckla dina kunskaper inom ekonomi på en ekonomiavdelning vid sidan av dina studier, och samtidigt få en inblick i ett internationellt företag? Trivs du på en arbetsplats med ett öppet klimat där du ges möjlighet att ta eget ansvar? Då kan det här vara rätt tjänst för dig. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker en ekonomistudent som vill arbeta deltid vid sidan av studierna hos vår kund. Arbetet sker i dagsläget såväl hemifrån som på kontoret, men där du kommer ha nära dialoger med dina kollegor digitalt istället.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra en grupp som sitter på kontoret i Frösundavik i Solna. I den här rollen kommer du främst att stötta upp i uppgifter kopplade till företagets kundreskontra men även andra ekonomiska arbetsuppgifter. Du kommer även ha en del kundkontakt över telefon i början på så väl engelska som svenska. Beroende på din erfarenhet sedan innan och förmåga att lära kan du även få stötta i andra arbetsuppgifter kopplade till redovisning och även inköpsärenden. Det finns alltså goda utvecklingsmöjligheter i den här rollen.

Tjänsten passar dig med tidigare erfarenhet av ekonomiarbete, som har en vilja att lära och har en prestigelös inställning till ditt arbete. Du trivs i en föränderlig miljö och är flexibel samt drivs av att ha många bollar i luften. Som person tror vi att du trivs på en arbetsplats med ett öppet klimat och bidrar med en positiv stämning till arbetsplatsen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

• Studerar ekonomi på universitet eller högskola, med minst 1 år kvar på studierna

• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, gärna inom kundreskontra

• Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet

• Har goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du…

• Har erfarenhet från SAP eller Navision

Som person är du ansvarstagande samt prestigelös och trivs i en roll där du själv får driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du trivs att arbeta i ett team och gärna hjälper till där behovet finns. I och med att dina arbetsuppgifter kommer att variera är det viktigt att du är strukturerad, flexibel och lättlärd.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Deltid, ca 16 h i veckan. Vid sommar- och julperioder förväntas du arbeta mer.

  • Placering: Frösundavik, Solna

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Mer information om företaget kommer att ges senare under rekryteringsprocessen.

Ansök här

Dela detta jobb

Studerande ekonomiassistent till ett internationellt energibolag

Academic Work