ekonomijobb.se

Studerande ekonomiassistent till Atlas Copco!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Studerande ekonomiassistent till Atlas Copco!

Nu söker vi för Atlas Copcos räkning nästa stjärna till ekonomiavdelningen där du kommer tillhöra kontoret i Sickla! Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och öppensinnad. Du är student och söker ett meriterande deltidsjobb. Är det du? I så fall är du välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten
Academic Work söker en ekonomiadministratör för Atlas Copcos räkning till ekonomiavdelningen på kontoret i Sickla. Atlas är ett innovativt bolag inom många affärsområden och just denna del tillhör industriteknik. Du kommer tillhöra ett team inom ekonomiavdelningen på 7 personer. Detta uppdrag kommer starta omgående. För den här tjänsten förväntas du arbeta minst 25 % då du kommer att dela på en roll på 50 % med en annan student. Du bör med andra ord vara tillgänglig minst 10-15 h/v.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atlas Copco. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig ett år fram i tiden. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du komma in och arbeta med inscanningen av fakturor. På avdelningen arbetar man i systemet SAP, vilket är starkt meriterande att ha kunskap i för dig som läser ekonomi. Du kommer dela den här tjänsten med en annan kollega. Arbetet kommer ställa krav på snabblärdhet.

Tjänsten passar perfekt för dig som är studerande och söker ett långsiktigt arbete inom ekonomi. Här kommer du tillhöra ekonomiavdelningen på ett stort bolag och du får en möjlighet att arbeta nära ekonomiavdelningen och få med dig värdefull kunskap.

Vi söker dig som

  • Är studerande och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Du studerar med fördel ekonomi.

  • Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, då det är i de språken som kommunikationen sker.

Som person präglas du av en noggrannhet som yttrar sig i ditt arbete. Inga detaljer undgår dig, samtidigt som du har en effektivitet i ditt arbete och håller ett gott tempo. För att du ska trivas är det viktigt att du är öppensinnad, snabblärd och flexibel.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Deltid, minst 25 %. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer än så och därav ser Atlas gärna att du är öppen för detta.

  • Placering: Sickla, Stockholm

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. 

  • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget
Atlas Copco är ett innovativt bolag med ett flertal affärsområden. Den här tjänsten är placerad inom Industriteknik. Affärsområdet industriteknik skapar verktyg för industrin genom ett globalt nätverk. Bland annat skapar de skruvdragare för bilindustrin, och faktum är att var tredje bil du ser är hopskruvad med deras produkter! Då karriärmöjligheterna är enorma är det många som stannar i bolaget en längre tid. Välkommen till ett företag som verkligen gör skillnad i världen!

Dela detta jobb

Studerande ekonomiassistent till Atlas Copco!

Academic Work