ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studenter för extrajobb hos Sergel Kredittjänster!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Studenter för extrajobb hos Sergel Kredittjänster!

Är du studerande och vill ha ett långsiktigt deltidsjobb vid sidan av studierna som ger dig meriter för din framtida karriär? Tillsammans med Sergel Kredittjänster söker vi nu Handläggare till avdelningen Operations för deltid under terminerna och heltid under lov såsom sommar och jul. Uppdraget startar med en introduktion på heltid den 12 januari - 8 februari. Läs mer nedan och ansök redan idag, då vi hanterar ansökningarna löpande.

Om tjänsten

Till Sergel Kredittjänster söker vi på Academic Work nu Handläggare inom Operations som vill jobba deltid under terminerna samt heltid under julen och sommaren. Du kommer att bli en del av ett team och ni kommer att sitta i fina lokaler i centrala Stockholm. Teamet består idag av både studenter som arbetar deltid samt heltidspersonal där alla värdesätter stort engagemang och ett gott samarbete. I den här tjänsten förväntas du arbeta minst två pass i veckan och för dig som visar framfötterna finns goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget efter examen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sergel Kredittjänster. Uppdraget kommer att vara på deltid under terminerna och heltid under lov såsom sommar och jul. Introduktionen kommer att påbörjas den 12 januari - 8 februari på heltid.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Handläggare inom Operations ansvarar du för att hantera och administrera inkommande inkassoärenden. Att arbeta med inkasso innebär att du har som främsta uppgift att hjälpa människor att bli skuldfria. Det innebär att du kommunicerar med kunder som av olika anledningar inte betalat sina räkningar där du får möjlighet att göra stor skillnad och hitta lösningar för att uppnå betalningar. Detta sker till största del över telefon så vi söker dig som trivs bra med detta.

Du kommer exempelvis att arbeta med att:

 • Hitta rätt betalningslösning tillsammans med kunden
 • I vissa fall erbjuda avbetalningsplan och anstånd
 • Administrera dina ärenden i affärssystem

Passen är både halv- och heldagar och kan vara: 08:30-17:15, 08:30-12:15, 12:15-17:15, 09:30-18:15, 14:30-18:15, 10:30-19:15 eller 14:30-19:15.

Tjänsten passar dig som tycker om att hitta lösningar med hög servicegrad och som gillar att uppnå resultat. Ditt arbete följs upp inom olika fokusområden kontinuerligt i syfte att ständigt utveckla dig i rollen. Sergel arbetar löpande med utbildning och kompetensutveckling. Våra verksamhetsmål inom Operations är uppdelade i effektivitet, bemötande, lösningsgrad och tillgänglighet som kontinuerligt följs upp.

Vi söker dig som

 • Är studerande på högskola eller universitet och tar examen tidigast i juni 2023

 • Har ett intresse för service och att uppnå resultat

 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska

 • Trivs bra med telefonen som främsta arbetsverktyg

Det är meriterande om du har:

 • Relevant arbetslivserfarenhet inom exempelvis inkasso, kundtjänst, handläggning eller administration

 • Mycket god system- och datorvana

Som person behöver du visa på stor flexibilitet då Sergels behov varierar olika veckor. För att trivas på Sergel tror vi att du är snabblärd och har lätt att arbeta i flera olika system. Du gillar att leverera god service och att ha kundkontakt. Vi ser även att du har en förmåga att arbeta strukturerat och att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter, även vid ett högt tempo.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 12 januari

 • Omfattning: 80-100 % under sommar/jul och deltid under terminerna

 • Passkrav: Minst 2 pass/vecka under terminerna, 80-100 % under sommar/jul

 • Arbetstider: Hel- eller halvdagar mellan 08.30-18.15

 • Placering: Stockholm, Adolf Fredriks Kyrkogata

 • Information gällande din ansökan: VI kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna redan nu beställa hem ett belastningsregister (det som avser "försäkringsbolag") på polisens hemsida då det kan ta två till tre veckor att få hem i brevlådan.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Sergel Kredittjänster erbjuder flexibla och effektiva tjänster inom tjänsteområdena Kredit, Inkasso, Köp av fordringar samt SMS tjänster. De vänder sig till transaktionsintensiva bolag med höga krav på kvalitet, kostnadseffektivitet, kundservice och flexibilitet. Idag är Sergel Group en av marknadens ledande aktörer med ca 360 anställda med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland.

 

Dela detta jobb

Studenter för extrajobb hos Sergel Kredittjänster!

Academic Work