ekonomijobb.se

Brightby söker nu en ekonomistudent  som vill arbeta extra som ekonomiassistent hos vår kund i Solna! Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du arbeta främst med fakturering. Uppdraget sträcker sig till efter sommaren. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult och vara anställd hos oss på Brightby och vara uthyrd till vår kund.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

Som ekonomiassistent på Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner. Vi hoppas att du vill arbeta tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

  • Komplex fakturering

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller liknande och vill fylla på din CV med arbetslivserfarenhet. Det är meriterande att tidigare arbetat som ekonomiassistent alternativt redovisningsassistent. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person har du ett genuint intresse för ekonomi och vill utvecklas med oss och vår kund. I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Du motiveras av problemlösning, är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt. För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Omgående

Placering: Stockholm

Omfattning: Konsultuppdrag deltid

Om Brightby

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Student till roll som Ekonomiassistent, Stockholm

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb