ekonomijobb.se

Student till Aktiemäkleriet Private Banking

Ansök nu

Student till Aktiemäkleriet Private Banking

 

Carnegie är sedan nästan ett sekel en av Nordens främsta finansiella rådgivare och förvaltare. Våra olika verksamheter tillhör, var för sig, marknadsledarna inom respektive område och tillsammans bygger vi en värdeskapande affärsdynamik för våra kunder. På Carnegie arbetar experter inom kapitalanskaffning, analys och aktiemäkleri, samt specialister inom förmögenhetsrådgivning och förvaltning, för att vägleda våra kunder till bättre affärer. Carnegie finns i sex länder med cirka 650 medarbetare. Du hittar mer information på: www.carnegie.se

Sveriges bästa Private Banking-aktör söker nu student för extrajobb till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig som kommit halvvägs i din utbildning inom ekonomi.

Som studentresurs kommer du att vara en del av vårt aktiemäkleri inom Private Banking och ha en viktig roll i att supportera våra kunder och aktiemäklare i inkommande aktierelaterade frågor och orderflöden.

Arbetsuppgifterna är breda och omfattar bland annat löpande kundförfrågningar, regulatoriska kompletteringar, kundrapportering och aktieordermottagning. Då vi jobbar med kunden i fokus och periodvis i ett högt tempo är det viktigt att du har en hög social kompetens och trivs med kundkontakt.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har nedan profil:

  • Studerande inom ekonomi eller liknande utbildning
  • Genuint intresse för finans och aktiemarknaden
  • Ansvarstagande, noggrann och strukturerad
  • Kundfokus med en genuin vilja att ge bra service

Swedseclicens samt tidigare erfarenhet av extrajobb inom bank och finans är meriterande

Tjänsten omfattar löpande ca 3 dagar per vecka och heltid vid semesterperioder.

Carnegie erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete, i en miljö präglad av de bästa och mest erfarna experterna och specialisterna. Hos oss får du möjligheten till stort ansvarstagande och att genom egna insatser kunna påverka resultat. Som anställd har man tillgång till friskvårdsbidrag och medlemskap i Carnegies egen idrottsförening.

Delar du vårt kundfokus, drivs av att göra ditt yttersta och vill vara med på en lärorik resa då kanske du är vår nya studentresurs? Välkommen med din ansökan!

Start: Enligt ök, Lön: Timlön, Placering: Stockholm

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Karl Hedberg , 073-4179416  karl.hedberg@carnegie.se   Urval sker löpande och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.  

Dela detta jobb

Student till Aktiemäkleriet Private Banking

Carnegie Investment Bank AB