ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Student med ekonomibakgrund sökes till arkitektbyrå

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Student med ekonomibakgrund sökes till arkitektbyrå


Vi söker nu en student med ekonomibakgrund till kortare uppdrag på totalt 120 timmar. Du kommer att hjälpa till att sammanställa data kopplat till bolagets klimatpåverkan. Förutom detta kommer även dina arbetsuppgifter att innefatta:

  • Inhämta data från olika system
  • Kontakta kollegor i organisationen för att sammanställa data
  • Granska kvitton för uträkning av klimatpåverkan
  • Sammanställa data och skapa rapporter
  • Analysera resultat i Excel

Vem är du?
Vi söker dig som studerar och kanske har du jobbat på en ekonomiavdelning eller sysslat med administrativa uppgifter och är van att hantera olika ekonomisystem. Du är en van användare i Excel samt goda systemkunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som ser möjligheter och glädje i mötet mellan människor och har ett genuint intresse av att skapa goda kundupplevelser och leverera excellent service. Som person är du självgående, lösningsorienterad och kommer med egna förslag och idéer. Vidare är du serviceinriktad, kommunikativ, noggrann samt trivs med att jobba i team. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Meriterande om du tidigare arbetat i ekonomisystemet Maconomy samt har ett intresse för miljöfrågor. 

Du erbjuds:
Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas fortlöpa till mitten av januari 2023. Du kommer kunna lägga upp ditt arbete relativt självständigt. Kunden sitter i Slussen men det finns möjlighet att arbeta 100 % på distans om man föredrar det. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se eller Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Student med ekonomibakgrund sökes till arkitektbyrå

Jurek