ekonomijobb.se

logga

Strategiska inköpare för konsultuppdrag i Norrköpingsområdet

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-11

Ansök nu

Strategiska inköpare för konsultuppdrag i Norrköpingsområdet

ValueOne söker strategiska inköpare för konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Norrköpingsområdet.

Om rollen

Vi söker strategiska inköpare som ska ingå i ett specialprojekt och delta i utveckling av leverantörer och leverantörsnätverk samt medverka i avtalsförhandlingar. Du förväntas också delta i utvecklandet av företagets inköpsverksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla inköpsstrategier
  • Leda pris- och avtalsförhandlingar
  • Utarbeta beslutsunderlag
  • Kommunicera med intressenter om befintliga och nya leverantörsavtal
  • Vara uppdaterad inom din marknad gällande leverantörer, konkurrenter och nyheter

Erfarenhet och kompetens

Till det här uppdraget söker vi dig som är en rutinerad strategisk inköpare med erfarenhet av förhandlingar och kvalificerat inköpsarbete. Helst ser vi också att du har utbildning på akademisk nivå eller liknande. Kommersiellt intresse och förståelse är avgörande för rollen liksom god samarbets- och problemlösningsförmåga.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi tillsätter uppdrag löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Marcus Ljung, 070 5187441

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Strategiska inköpare för konsultuppdrag i Norrköpingsområdet

ValueOne AB