ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Strategisk projektinköpare till företag i Mölnlycke

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-02

Ansök nu

Strategisk projektinköpare till företag i Mölnlycke

ValueOne söker en strategisk projektinköpare elektronik med erfarenhet från tillverkande industri för ett konsultuppdrag hos vår kund i Mölnlycke utanför Göteborg. Uppdraget är på sex månader med möjlighet till förlängning och ska tillsättas snarast.

Om rollen

I uppdraget som strategisk projektinköpare ska du ansvara för inköp av elektronik – kablage, styr- och kontrollenheter, sensorer m.m. – till produktionen. Du fungerar som länken mellan inköp och R&D och förväntas också bidra med processförbättringar i området mellan inköp, produktion och R&D.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll som projektinköpare och har arbetat inom tillverkande industri. Har du erfarenhet av inköp av elektronik är det meriterande.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Strategisk projektinköpare till företag i Mölnlycke

ValueOne AB