ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Strategisk inköpsassistent på deltid

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-08

Ansök nu

Strategisk inköpsassistent på deltid

Är du i slutskedet av dina studier och vill få möjlighet till utvecklas inom strategiskt inköp? Är du driven, analytisk och social som person? Ta då chansen och få en fot in då det finns goda chanser till heltid mot höst! Skicka din ansökan redan idag, då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

1985 grundades Attendo när några entreprenörer sådde ett frö genom att ta fram en affärsplan som syftade till att hitta lösningar för ett samhälle med åldrande befolkning genom flexibel omsorg till hög kvalitet. Idag, 30 år senare, består Attendo av cirka 25 000 medarbetare på 700 verksamheter runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Attendo söker nu en strategisk inköpsassistent till deras team för Attendo Skandinavien. Teamet består idag av 3 personer. Under covid-19 epidemin har inköpsteamet varit en central funktion som skött försörjningen av kritisk skyddsutrustning som varit förutsättning för att kunna bedriva säker vård och omsorg. Framöver kommer inköpsavdelningen även spela en allt viktigare roll i företagets hållbarhetsarbete.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb) Arbetsuppgifter

Som strategisk inköpsassistent kommer du få hjälpa hela teamet i deras dagliga arbete. Framåt våren kommer teamet att göra en översyn av strategin för deras indirekta material där du som assistent kommer att kunna stötta upp med analyser. Du kommer även stötta teamet med att säkerställa att informationen i deras e-handel är uppdaterad och göra leverantörsuppföljningar inför månadsmöten.

Vi söker dig som

  • Studerar på universitet eller högskola på minst 50%
  • Är i slutskedet av dina studier
  • Studerar till civilingenjör eller civilekonom
  • Har ett stort intresse för att göra affärer

Detta är ett deltidsuppdrag på 6 månader med goda chanser till en tjänst på heltid till hösten. Därför ser vi gärna att detta är något du ser dig själv göra i framtiden och ser detta som en fantastisk möjlighet att få in en fot inom strategiskt inköp.

I denna process lägger vi väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en kommunikativ, strukturerad och affärsmässig person som brinner för att göra affärer och har ett stort eget driv. Vi vill därför se en tydlig motivering kopplat till detta i din ansökan!

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Deltid

  • Placering: Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Attendos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Strategisk inköpsassistent på deltid

Academic Work